Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile mieliscie dziewczyn w zyciu ?

Polecane posty

Gość gość

Ile mieliscie dziewczyn w lozku z iloma sie tylko piesciliscie a z iloma tylko calowaliscie ??? ja w sumie naliczylem 18 dziewczyn przez 8 lat. nie wiem czy to duzo czy malo dlatego pytam was ile mieliscie. Bede mial porownanie.

Gość gość
Nie nie ma znaczenia. Po prostu chcialem wiedziec z czystej ciekawosci.

Gość gość
Miałeś 18 dziewczyn, ale nie wszystkie zaliczyłeś? W sensie nie ze wszystkimi uprawiałeś seks?

Gość Alicja w krainie_czarow
kilka wagonow bydlecych zreszta 🖐️

Gość gość
Pytanie bez sensu, bo tych z którymi się tylko całowałem na ogół nie pamiętam, mając 8 lat grałem w butelkę ze wszystkimi dziewczynami z osiedla w wieku od 8 do 14 lat, więc gdybym miał je zaliczać, to już byłoby ich ze 12, później podstawówka, kolonie, obozy, liceum, itd... z 50-60 by się uzbierało. A seks tylko z dwoma, bo jak się z kimś wiążę to na długo.

Gość gość
ja tylko z 3 uprawialem sex. A kilkanascie innych to glownie zabawy typu lodzik-minetka

Gość gość
a kilka dziesiad mojego k****a miedzy nogani swoimi mialo a pare to mocno wrzeszczalo ale pomimo tego rypac sie ze mna chcialo

Gość gość
Siedem dziewczat z albatrosu juz dymalem ile chcialem

Gość gość
Ja miałem około 80-90 dziewczyn z którymi spałem (uprawiałem sex) mam 34 lata a zacząłem w wieku 17 lat od około 12 lat jestem z jedną ale miałem w tym czasie kilka skoków na bok.

Gość gość
80-90 hahahah kto ci w to uwierzy. Chyba ze na d***** chodziles. Ale to sie nie liczy.

Gość gość
Też mógłbym mieć z 80 lasek i to żaden problem, bo wystarczy wyjść do klubu czy pubu i jakaś napalona zawsze się trafi i to za free, ale ja takich nie tykam, więc miałem tylko 3 ale za to wiele warte :)

Gość Aneter
niedawno robiłem zamach na rekord świata i obecnie mam ich na koncie 138 , wiek 18 lat ;)

Gość gość
Ja mialem jedną diewicę i więcej nie mialem została moją żonka.Jest wspaniale nie ma byłych partnerow i partnerek!!

Gość gość
Witam w klubie. Ja też jedną.

Gość przystojny bogaty i
Ja ponad 50 . Do 40 to się jeszcze liczyłem . Były i dwie na raz . Było i że 3 różne nie znające się tego samego dnia. Nie raz był sex na 1 randce ;) Zawsze z gumką więc bezpiecznie. Może niektórym się to zdaje niemożliwe ale jak facet jest przystojny ,bogaty , wysportowany , z furą , z chatą no i dla wielu dam najważniejsze - z dużą fujarą - to same lgną. Wiele z nich wiedziało że nie są jedynymi ale tolerowały te luźne związki bo dziewczyny też mają swoje potrzeby ... ;)