Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka spacerowke polecacie?prosze o rady

Polecane posty

Gość gość

Witam.wiem,ze tych tematow bylo juz multum,przeczytalam i dalej nie wiem.potrzebuje rady odnosnie spacerowki.syn ma teraz 4mce,jezdzi w wozku glebokim,ale juz ledwo sie miesci.musze kupic spacerowke rozkladana na plasko.co radzicie?mam do wydania tysiac zl,wozek bede uzywac tez zima wiec musi miec porzadne kola,noi niedlugo maz wyjezdza,wiec bede zdana tylko na siebie,a wiec zakupy z malym,czy wyjazdy,musi byc w miare lekki abym mogla wjechac do autobusu.poleccie cos.ja,czytajac opinie i tematy tutaj,sklaniam sie ku bebetto nico,ale to moze jeszcze sie zmienic

Gość gość
Bebetto omijaj szerokim lukiem. Sama mam i nie jestem zadowolona i nie znam nikogo zadowolonego(osobiscie).polecM maclarena xlr.

Gość gość
Dzieki za opinie.czytalam o nim na bangla,tam wiekszosc osob chwali.dlatego prosze o pomysly,nie chcialabym wydac kasy na jakis szajs,a ten mc laren to jak zima?

Gość gość
Up,up:)

Gość gość
ja tez polecam maclarena ale on ma raczej male kolka co nie bedzie wygodne zima jesli jezdzisz po sniegu. jak w duzym miescie to ok. ja sobie chwale.

Gość gość
ja mam maclarena xlr i jestem bardzo zadowolona, jest zwrotny, lekki ale tez solidny, jak starsza corka byla mala to mialam chicco multiway i tez byl ok, ale maclaren chyba ciut lepszy

Gość gość
ja używam 8 miesięcy wózka ritmo, cena spoko, rozkłada się całkiem na płasko, polecam.

Gość gość
Xlr podobno daje swietnie rade sobie zima. Ja wybralam questa bo ciut lzejszy i na zime mi nie potrzebny. Ale jakbym mialam wybierac na zime to xlr. On ma wieksze kola od questa.

Gość gość
I lepszy daszek. I maclaren autorko a nie mc laren. Te drugie to samochod ;)

Gość gość
Hi,hi,faktycznie,zle napisalam,przyznaje:)