Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

winky89

Akcja: ideana latem 2014!

Polecane posty

Witajcie! Lato zbliża się wielkimi krokami! :) Postanowiłam wziąć się za siebie, swoje ciało i stać się piękną, zadbaną kobietą ;) Może ktoś się przyłączy? Oczywiście nie przestanę o siebie dbać kiedy lato odejdzie w zapomnienie ;) Moje założenia: - ćwiczyć trzy razy w tygodniu - jeść lżej i zdrowiej - więcej pić - robić peeling kawowy całego ciała - po prysznicu nie zapominać o oliwce - ogarnięcie stóp, żeby były delikatne i gładkie - olejowanie włosów I co tam jeszcze sobie przypomnę ;)

Ostatnie dwa lata wykończyły mnie psychicznie i choć nie zapominałam o tak podstawowych rzeczach jak depilacja to nie powiem, żebym była bardzo zadbana. Oczywiście od mydła nie uciekałam, włosy czesałam ale zamiast zmuszać je do ładnego wyglądu - wiązałam w supełek ;) Moje stopy trochę wzbogaciły się o zrogowaciały naskórek (z czym walczę w tej chwili), moje ciało stało się bardziej ciastowate ;) Nie mówię, że chcę osiągnąć cuda do wakacji ;) Ale chcę sie czuć pewnie w swojej skórze. Wszystko się w życiu ułożyło, wszyscy zdrowi więc czas doprowadzić do porządku i wygląd! Dłonie i buzię mam zadbane - ale to co pod ubraniem i w butach... ech no ;) Mogłoby być lepiej! :)

Gość baleron kafeteryjny 84 kg
C*****a ta akcja, nic z tego nie będzie :classic_cool: