Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zachowanie, doznania partnerek was jarają podczas seksu i orgazmu u kobiet

Polecane posty

Gość gość

Lubię zaskoczenie u kobiety , zdziwienie. O podnieceniu już nie wspominam. Otwarte oczy, ekstaza w oczach. Lubię kobiety które wolą być penetrowane po woli. Nie lubię penetrować o***tu, ust partnerki czy loda. Lubię być delikatny. Nie lubię prezerwatyw. Lubię paczyć partnerce w oczy bo w oczach widać duszę kobiety. Gra wstępna owszem ale nie zbyt długo bo szybko dochodzę

Gość gość
Panie co sądzicie o moich potrzebach ??

Gość ona5553
Dla mnie to urocze, że podnieca Cię zdziwienie i ekstaza u kobiety ;) I to, że lubisz być delikatny i nie lubisz lodów. Gdybyś był moim partnerem mogłabym Cię zadowolić i myślę, że ty mnie też ;)

Gość tomtimtom
Najprzyjemniejszą częścią gry wstępnej jest sprawianie przyjemności kobiecie... języczkiem ;)

Gość gość
ona5553 no nie wiem nie wiem :-) ale już twoja akceptacja sugeruje że wzajemnie byśmy się zadowalali :-) delikatność u partnera to w dzisiejszych czasach podobno BE Przy delikatności i nieśmiałości z mojej strony zdziwienie i ekstaza u kobiety to sam miodzik seksualny :-)