Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsnflfnfvpscddf

Szwagierka zwróciła mi uwagę że mówie do synka "moje słoneczko najpiękniejsze"

Polecane posty

Gość gość
A jakbys mówiła ze masz mamę najlepszą na świecie to też błąd, bo jestes częscią jej i to tak jakbys wychwalała samą siebie. No tak jakaś inna mama moglaby wtedy poczuc sie urażona:D:D:D:D HEHE

Gość gość
Rozumiem, że wyrażenie: "poszerzanie horyzontów" tak Cię śmieszy?:) Jakoś się nie dziwię czytając Twoje wypowiedzi:) I to co piszę jest na temat wyobraź sobie, wiem, że ciężko Ci to ogarnąć, ale.... postaraj się:)

Gość gość
Mamo jesteś najlepszą mamą razem z mamą wojtka, mamą piotra i mamą joli :D:D:D to tak na zaś żeby tamte mamy się nie obraziły

Gość gość
smieszy mnie bardzo bo tu na forum to co druga poszerza swoje horyzonty:D:D:D chyba siedząc przed kompem haha:D:D:D

Gość gość
"""""oczy jak czarne węgielki """""""""""' Nie widziałam jeszcze, jak żyje czarnych oczu u tak małego dziecka. Dzieci w tym czasie WSZYSTKIE mają oczy niebieskie!

Gość gość
A wyobraź sobie sytuację: impreza rodzinna, a Ty "ciumkasz" tak do swojego męża przy wszystkich, że jest taki najcudowniejszy i najpiękniejszy? Dalej uważasz, że takie zachowanie jest na miejscu? Sorry, w takim razie różni nas podejście do słowa "klasa" i "kultura"

Gość gość
nie widzisz różnicy miedzy 30 letnim facetem a 2 mies dzieckiem ? no to sorry ale smieszna jesteś:D

Gość gość
Nie widziałam jeszcze, jak żyje czarnych oczu u tak małego dziecka. Dzieci w tym czasie WSZYSTKIE mają oczy niebieskie! no to jeszcze mało widzialaś i krótko zyjesz w takim razie. mój brat miał od urodzenia oczy czarne po ojcu i takie ma do tej pory. tak więc twoja teoria "WSZYSTKIE NOWORODKI MAJĄ OCZY NIEBIESKIE" poleciała z hukiem

Gość gość
Ja p******ę, niektóre to naprawdę jesteście ograniczone i to mocno! Wasze dzieci to nie pępek świata, wiem, że po porodzie dostałyście "odpieluchowegio zapalnia mózgu" ale błagam!!!!!!!!!

Gość ghhjllooo
niektóre wypowiedzi po prostu mnie rozwalaja, ja tez nie lubie jak ktos zamecza swoim dzieckiem innych, ale autorka bawila sie ze swoim maluchem, mowila do niego, dla mnie to normalne, byla wsrod rodziny, poprostu szwagierka ma jakies waty,

Gość gość
o rany, ale jestesci pokrecone matka sie bawi z dzieckiem i nie moze mu powiedziec, ze jest najwspanialszy na swiecie?! bo to swiadczy o tym ze nie ma klasy?! jestescie chore!!!

Gość gość
ciotka do psa mówila "serduszko", " moje serduszko" :D

Gość ex_debill_konkubina
nie wierzyłam, że coś takiego inna matka mogła powiedzieć zwłaszcza swojej rodzinie, ale po licznych komentarzach widzę, że to możliwe, bo więcej tu takich walniętych na umyśle - co was obchodzi jak matka mówi do swojego dziecka? (tak długo jak długo go nie wyzywa, czy źle się do niego nie odnosi)... kto ma się nim zachwycać jeśli nie matka na litość? i co to jest grono zamknięte? rodzina nim nie jest? zakompleksione smutasy, których nikt nie kochał się odezwały chyba, bo nie potrafię sobie wytłumaczyć tego inaczej

Gość gość
durne kwoki

Gość gość
Cyt. .... ""Niemowlę: czy kolor oczu to zawsze niebieski? W większości przypadków oczy niemowlęcia są błękitne, granatowe lub szare. Tak przynajmniej dzieje się u rasy kaukaskiej. Dzieci urodzone w rodzinach azjatyckich, latynoskich czy ciemnoskórych mają zazwyczaj brązowe lub czarne oczy ""

Gość gość
a moja mama mowi do swojego psa" sonia jestes najpiekniejsza, jestes najmadrzejsza, jestes taka odwazna" hehe i nikt sie nie burzy,ze dzieci moga byc zazdrosne o psa, niech sobie gada do niego jak chce

Gość gość
Trzeba było jej odpowiedzieć że do własnego dziecka czy w towarzystwie czy nie, będziesz mówić jak ci się podoba i by sama zaczęła chwalić swoje dzieci to nie wpadną w kompleksy ;). Jakby mi ktoś tak zwróciła uwagę to bym popatrzyła jak na czuba i zaśmiała się .

Gość gość
29.03.14 - :D

Gość bombelkowamania
ale głupie co niektóre wypowiedzi, matka może mówic do swojego dziecka co jej sie podoba i nikomu nic do tego. A ta co pisze, że nie powinno się chwalic dziecka to jakaś psychiczna

Gość gość
a ja tak "ćwierkam" w tym stylu do mojego pieska, który nawiasem mówiąc wygląda jak szczur i piękny wcale nie jest:D szwagierka, to jakieś głupie upierdliwe babsko, być może ona zwracała się do swoich niemowlaków wyłącznie zupełnie serio w stylu: "Władysławie, matka zaraz zmieni c****eluchę"

Gość gość
Jak dla mnie taka gadanina do malenkiego dziecka to norma :-) Ja w podobnym stylu nawijałam do synka jak był malenki. A szwagierka jak chce to również może w podobnym tonie mówić do swoich dzieci.nikt jej nie broni :-)

Gość gość
nie mam jakiegoś wielkiego doświadczenia z niemowlakami, ale w mojej najbliższej rodzinie, osoby ze śniadą cerą i ciemnymi brąz/czarnymi włosami miały ciemne oczy od urodzenia, a z kolei urodzone z jasnymi oczami mają takie nadal jako nastolatki/dorosłe

Gość gość
Władysławie, matka zaraz zmieni c****eluchę" HAHAHAHA:d:d:d:d "Mario za 10 min będzie karmienie biustem proszę cierpliwie czekac"