Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syrena21

mam problem bo nie wiem co zalozyc

Polecane posty

Gość syrena21

ide na kawe i moze zostane na kolacje i nie wiem co na siebie zalorzyc zalezy mi na tym facecie i chce go do tego troche podniecic jaki ubior bylby najlepszy z tej okazji dziewczyny poradzcie mi

Gość gość
ubierz się w długą tunikę z sieci rybackiej...,wyłącznie...

Gość syrena21
ja prosze powaznie a nie na zarty

Gość gość
we wlosy sobie wplec wodorosty

Gość Tomator
Jeśli facet jest elegancki jeśli luzak coś luźniejszego ale zawsze gustownie i bez przesady z eksponowaniem kobiecości niech nie ma łatwo !

Gość Tomator
elegancki to elegancko sorki zjadłem frazę ;)

Gość syrena21
mysalam ze moge na jakas pomoc liczyc ale sie zawiodlam nalepiej bedzie jak sama z typroblemem sie uporam. sory danke!!!

Gość Tomator
Jeśli Ci zależny na tym facecie to bardziej ważne będzie jak się zachowasz a nie jak ubierzesz ... Słuszna decyzja bądź sobą!

Gość syrena21
tomar- zalezy mi bardzo na tym facecie znam go juz kilka miesiecy i powoli sie do siebie zbizamy dlatego juz troche glowe stracilam i czyms zaskoczyc go chcialam ale musze mubrac sie tak ja myslalam

Gość gość
Ubierz ładna bieliznę , ładne jeansy lub inne spodnie dobrej jakości nie zniszczone. Jezeli masz ładny top w serek zeby było trochę ciałka widać . Ubierz ładne eleganckie dodatki , perły w uszach i mały naszyjnik z pereł np. Buty wyczyszczone i obcasy nie zdarte , ładna torebka bez tysiąca klamotow. Nie wiem jaka pogoda w Polsce , czy można juz w lekkim płaszczyku ? Czy dalej kożuchy :(? Włosy wymyte , paznokcie ładnie zrobione ( nie szpony) lekki makijaż z ładna świeża pomadka Powodzenia Wysikaj sie przed wyjściem , ja tak miałam ze o mały włos nie popuscilam bo mi było wstyd szukać wc :(