Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luuuu

otwieram lumpeks ile dajecie za bluzke sweter itp

Polecane posty

Gość luuuu

Witam, otwieram lumpeks i chce się zorientować ile dajecie i ile byście dały za ładną bluzkę z długim rękawem z krótkim cienki sweterek sweter bluzę spodnie dżinsowe?

Gość gość
2zł/kg

Gość luuuu
bluzkę 12-15 super jakaś max 18 cienki sweter ładny do 14-16 sweter do 17 spodnie d. do 25 zwykłe spodnie do 15

Gość luuuu
takie ceny - miasto duże towar super koszt 40 zł kg w hurtowni a w sklepie na sztuki

Gość gość
ci z lumpeksu tak sie wycwanili że mają drożej niż w sklepach firmowych przeceny jakiś byle lump i śpiewają sobioe ceny większe niż w nowoczesnej galerii handlowej, przestałam tam chodzić pazerne szmaty

Gość luuuu
więc narzut nie za duży około 5 zł na sztuce

Gość luuuu
nie wierzę że nikt w lumie nie kupuje - bez jaj u mnie wmieście baby przed otwarciem już czekają w dniu dostawy

Gość gość
A w mojej miejscowosci jest targ na ktorym handlują wyłącznie uzywaną odzieżą. Jest sporo straganów gdzie wszstko jest po 2zł/szt. A ciuchy fajne, często nowe i firmowe. Często lepsze niż w stacjonarnych lumpeksach. Ostatnio kupiłam dziecku kurtkę NEXT jeszcze z metką, kilka par spodni i sobie bluzkę za 10 zł (wszystko).

Gość gość
U nas jest taki szmateks że w dniu dostawy wszystko jest po 9 zł. Kolejnego dnia po 8zł, następnego po 7zł - aż dojdzie do 3 zł.Potem kolejna dostawa i znów cena startuje od 9zł/szt. Tam są codziennie tłumy.

Gość luuuu
o a to ciekawe - a jakiej wielkości jest miasto? Myślę że facet ma niesort na tym idzie najięcej zarobić ale trzeba mieć dobrego dostawcę, który wcześniej nie wybrał lepszych kąsków taki niesort oscyluje w granicach 8 zł za kg w hurtowni ale jak trafisz na dziadostwo to nawet wszystko można wyrzucić bo nic się nie nadaje na sprzedaż - ja mówię w swoim wypadku o sorcie wysokiej klasy z czego 30% ubrań ma metki jeszcze

Gość luuuu
gneralnie u mnie są tylko wyceniane wszędzie lumpy - każda rzecz ma swoją lumpową metkę z ceną i tylko % zniżki ulega zmianie w różnych dniach z czego w dniu dostawy nie ma w ogóle zniżki.

Gość luuuu
Aczkolwiek u mnie wmieście rynek jest specyficzny tutaj mieszkają dość zamożni ludzie 70% to domki jednorodzinne teraz fala bloków - miasto nalezy do jednych z najbogatszych w Polsce.

Gość gość
W Poznaniu to ostatnio jak jest na wage w dzien dostawy jest za 60 zl za kg, wyobrazacie sobie?? Czasem chodze, ale juz prawie nigdy nie kupuje, strasznie sie pogorszył towar

Gość gość
Może i bym się na coś skusiła, ale oprócz ceny ważny jest fason, kolor i stan danego ubioru. W ciemno daję: 0,00 zł.

Gość makdedxsw
ja znam lumpeksy w ktoych jest po 80zł kg w dniu dostawy ! Co ciekawe w tych gdzie są fajne i dobre ciuchy faktycznie ceny są od 10 zł ale towar to jest jak z galerii i babeczki tez kupują

Gość iMadzia
jeansy kupuję za 1 - 10 zł bluzki na krótki rękawek 1 - 5 zł więcej bym nie dała , bo to jednak używane.

Gość gość
zgadzam się z osobą wyżej, sama prowadzę sklep z odzieżą i staram się nie przekaraczać tych realnych cn, które ludzie są w stanie zapłacić. Póki co raczej pochłaniaja mnie modernizacje jeśli chodzi o wystrój, zamówiłam takie kosze siatkowe - http://www.pojemnik.net.pl o wiele wygodniej się przegląda w nich odzież.

Gość gość
W warszawie kupuje 70 zl kg, super towar, przy nowolipkach pulawskiej, warto duzo ubran z metkami, zawsze maja ful ludzi, najwazniejsze to dobry towar