Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy z zasypianiem pod koniec ciąży

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny jestem na początku 9mc, czyli już sama końcówka i od jakiegoś tygodnia mam duży problem ze snem, mianowicie nie mogę zasnąć przez 3-4 godziny ( kładę się ok 23 a zasypiam ok 3 nad ranem ), poza tym budzę się około 5,6,7,8 i koniec, śpię teraz jakieś 4 godziny na dobę, wcześniej spałam od ok 23 do 9 czyli ok 10 godzin, nie wiem dlaczego, co się dzieje, jestem zmęczona i niewyspana a i tak nie mogę kolejnej nocy zasnąć :(((( Czy wy też tak miałyście ?

Gość gość
Ja jestem w ósmym i mam to samo. Pewnie to przez duży brzuch, jest nie wygodnie, nie wiadomo jak się położyć.

Gość gość
ja podbijam ten temat

Gość la maciorra
Tez tak mialam. Ciezko przez brzuch, maly dawal czadu, bol kregoslupa,rwa kulszowa,zgaga... Masakra ogolnie :)

Gość gość
żadna więcej nie miała takich problemów ze snem pod koniec ciąży ?

Gość gość
no juz dziewczyny Ci napisały, że to normalne, więc co jeszcze chciałabyś uslyszeć??? ?

Gość gość
no ja tez jestesm na finiszu i tez mam trudności z zasypianiem. Polecam drzemki w ciągu dnia ale znając zycie musimy to jakoś przejść i tyle. Ciesz sie ze do pracy nie musisz chodzić

Gość gość
Też nie mogłam spac ale to przecież normalne bynajmniej u mnie było bo ciągle myślałam o porodzie dziecku itp. Każda kobieta tak ma.

Gość gość
Chyba każda wyczekująca dziecka .

Gość gość
mi pomogło : wieczorem ok 20 prysznic cieplutki i dość dlugi , później ciepła melisa, co drugi dzień pokrzywa, gasilam wszystkie światła itp jak nie moglam dalej zasnąć to gorące kakao i teraz jest spoko :-) o 20 chce mi sie juz spac :-D

Gość gość
to norma

Gość gość
tez tak mialam, kazdy mowił "wyspij się, a ja lazilam po nocy po domu bo nie mogłam zasnąć. przewracałam się w łóżku z boku na bok. albo zasnęłam i w srodku nocy pobudka i koniec spania. mi trochę pomagało mleko przed snem.