Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

......... jestem brzydka a mój chłopak bardzo przystojny............

Polecane posty

Gość gość

Boje się, że kiedyś mnie zostawi :/ :/ Do tego on studiuje na PWST, ma swój zespół. Podoba się wielu dziewczynom. Ja nie jestem pięknością :( I w tym roku już po raz trzeci będę się starała dostać do szkoły teatralnej.. Dwa razy się nie udało. A on jest naprawdę dobry. Trochę tak jakby mu zazdroszczę tego. Jest taki pewny siebie i w ogóle. A ja zupełne przeciwieństwo. jedyne co mam to dobry głos. W zeszłym roku zeżarł mnie stres i nie przeszłam nawet kwalifikacji. Czuje się taka gorsza od niego :( jakbym na niego nie zasługiwała :/ To nie jego wina, on jest naprawdę cudowny, Odkąd z nim jestem bardzo się zmieniłam. Wcześniej byłam baaardzo nieśmiała. Teraz się otworzyłam na ludzi. To jego zasługa. Pomaga mi jak może, ćwiczymy dużo. Jak w tym roku się nie dostane to chyba spale się ze wstydu. Teraz studiuje Ekonomie, taki nudny kierunek. Teatr to moja pasja, ale skoro nie mogę się dostać na PWST to może nie mam wcale talentu ? Nie wiem co robić, te studia to moje marzenie..

Gość gość
Skad te mniemanie ze jestes brzydka

Gość gość
bo tak po prostu jest :(

Gość gość
Nie przejmuj się jeżeli chłopak jest ma w sobie to czego Ci potrzeba to pozostań przy Nim staraj się dla niego , na pewno wszystko się ułoży , jakoś to będzie i będziesz miała wsparcie

Gość ŁaciataŻabka
Jeżeli jesteś brzydka, jak twierdzisz, to do szkoły teatralnej się nie dostaniesz.. Kabareciarka (jakkolwiek to odmienić) Kasia Pakosińska się nie dostała tylko przez zęby..

Gość gość
mam piegi i pryszcze, żółte zęby i nieproporcjonalne ciało oraz małe piersi i czasami lecą mi gile samoistnie z nosa fuj

Gość ŁaciataŻabka
piegi akurat są urocze :P:P dużo bym dała by sama je miec:)

Gość gość
nie mam piegów ani żółtych zębów !! Po prostu żadna ze mnie piękność.

Gość gość
a on jest zupełnym przeciwieństwem mnie. Zastanawiam sie co on we mnie widzi

Gość gość
Wiesz, mi chłopak uświadomił, że jestem ładna. Też myślałam jakie to dziwne, że ładny chce brzydką. Całe życie widziałam w sobie za chudą (nadal próbuje przytyć, ale słabo to idzie) za wysoką dziewczynę. Facet uświadomił mi, że mam wzrost modelki, ładną buzię. Jedyne co mi zostało to ta chudość, ale i tak wyglądam już lepiej niż kiedyś. Jak przytyję te 3 kg to będę już siebie kochać. Musisz być ładna tylko nie zdajesz sobie z tego sprawy.