Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała kokardka

testowanie:)

Polecane posty

Gość mała kokardka

Mam pytanie. Czy po 14 dniach od stosunku seksualnego test ciążowy wyszedł by już pozytywny?? Ostatni okres miałam 24.02. zrobiłam test przed chwila i jedna kreska!

Gość beatka26
a ja okres mialam 22 lutego i testowalam 6 dni temu tez wyszedl mi negatywny , a okresu nadal nie mam dzis moj 36 dc lekarka kazala zrobic bete i brac kwas foliowy

Gość mała kokardka
Kurcze jestem ciekawa co jest grane...u mnie jest 34 dc a zawsze 30 dnia już okres mialam!

Gość beatka26
moze mialas pozna woulke i test jeszcze nie wykryl ciazy mi tak lekarka wczoraj powiedziala ze nie zawsze testy miarodajne bo roznie owulacja moze byc

Gość mała kokardka
Ja sie o dziecko nie staram...:) to znaczy bardzo bym chciała ale na razie maż nie chce drugiego. ale gdyby sie trafiło to by bylo super:) mogłam ten test zrobić rano z porannego moczu,

Gość beatka26
to moze powtorz test z rana jutro a jak okres sie nie pojawi idz do ginekologa tak dla pewnosci moze lekarz cos poradzi

Gość beatka26
ja w recz odwrotnie chcialabym dzidizusia z mezem sie stramy i nic jak narazie:)

Gość mała kokardka
no my już mamy syna 5 lat i najwyższy czas na drugie ale jakos nie mogę męża przekonać:D ale poradze sobie:)

Gość mała kokardka
beatka i jak u ciebie? ja nadal nie mam okresu:)

Gość gość
Zauwazylam ze sporo kobiet ma opoznienie @ i to wcale nie ciaza, moze przesilenie wiosenne :) z najblizszych osob to moja mama, szwagierka i ja mialysmy opoznienie i zadna z nas nie jest w ciazy :) pozdrawiam, jesli pragniecie ciazy to oczywiscie zycze powodzenia