Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie ze mnie zostawi

Polecane posty

Gość gość

Boje się, że kiedyś mnie zostawi :/ :/ Do tego on studiuje na PWST, ma swój zespół. Podoba się wielu dziewczynom. Ja nie jestem pięknością smutas.gif I w tym roku już po raz trzeci będę się starała dostać do szkoły teatralnej.. Dwa razy się nie udało. A on jest naprawdę dobry. Trochę tak jakby mu zazdroszczę tego. Jest taki pewny siebie i w ogóle. A ja zupełne przeciwieństwo. jedyne co mam to dobry głos. W zeszłym roku zeżarł mnie stres i nie przeszłam nawet kwalifikacji. Czuje się taka gorsza od niego smutas.gif jakbym na niego nie zasługiwała :/ To nie jego wina, on jest naprawdę cudowny, Odkąd z nim jestem bardzo się zmieniłam. Wcześniej byłam baaardzo nieśmiała. Teraz się otworzyłam na ludzi. To jego zasługa. Pomaga mi jak może, ćwiczymy dużo. Jak w tym roku się nie dostane to chyba spale się ze wstydu. Teraz studiuje Ekonomie, taki nudny kierunek. Teatr to moja pasja, ale skoro nie mogę się dostać na PWST to może nie mam wcale talentu ? Nie wiem co robić, te studia to moje marzenie..

Nie wiem, czy chcesz się gościowi przypodobać i sprawił, by przez to Cię wielbił, czy jak.... Ten człowiek powinien Cię kochać za to, jaka jesteś, nie za Twoje osiągnięcia, za to czy robisz dobre ciasto, nie za kolor włosów. Za duszę, za serce, za całość. Rozstańcie się najlepiej. Znajdź kogoś wartościowego, on niech znajdzie kogoś wartościowego. Stwórzcie wartościowe i dojrzałe związki, a nie pokazówki, kto co robi lepiej i kto więcej w życiu osiągnął.

Gość gość
Ja nie wyobrażam sobie życia bez niego. Nie ma żadnej pokazówki. Chodzi to że czasami mam takie dni, kiedy czuje się jakbym na niego nie zasługiwała. Mam niskie poczucie własnej wartości. A te studia to moje marzenie. On eis dostał za pierwszym razem, jest bardzo zdolny. Podziwiam go.

Gość nie czytaj tego wpisu powyzej
skoro on jest z toba to pewnie nie robi tego na pokaz. z jakiegos powodu mu sie podobasz, nie kazdy atrakcyjny facet leci na wyglad, jest duzo takich atrakcyjnych celebrytow ktorzy maja pospolite zony i z jakichs przyczyn je kochaja, swiadczy to o tym ze sa naprawde wartosciowymi ludzmi o solidnych zasadach jeden z nich powiedzial ze absolutnie nie chce modelki, a jedynie wartosciowa kobiete ktora go ceni jako czlowieka i nawet jesli bylby sprzedawca za kasa, nie mialoby to dla niej roznicy

Gość nie czytaj tego wpisu powyzej
chodzi mi o ten ze powinniscie sie rozstac.ktos wredny to napisal.nie rob glupot bo skoro jest naprawde wspanialym czlowiekiem, zrobisz mu krzywde proponujac zerwanie i snujac jakies domysly.nawet jesli by mial cie rzucic, bo wszystko jest mozliwe zawsze, w tym momencie nic takiego nie grozi a szkoda by bylo zmarnowac wartosciowy zwiazek