Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Umrieram ze wstydu.

Polecane posty

Gość gość

Ludzie co ja najlepszego zrobiłam??? :( JAKIMŚ cudem zapomniałam wyjąć tampon. Używam ich od 15 lat i NIGDY nic podobnego mi się nie przydarzyło. Siedział tam kilka dni a byłam totalnie nieświadoma. Zaczęłam mieć brzydkie upławy i poszłam dziś do lekarza. I go znalazł... Jezu. Jaki wstyd. Płakać mi się chce. Jestem bardzo czystą osobą tyle, że miałam ostatnio parszywy tydzień. Wychodziłam rano o 6.00 i wracałam do domu po 22 i padałam z nóg ze zmęczenia. Nie wiem JAK mogłam o nim zapomnieć. Najprawdopodobniej zostawiłam do wieczorem a rano zaaplikowałam następny wpychając poprzedni tak głęboko, że przestał być wyczuwalny palcami. Smród był okropny. :( Popłakałam się w gabinecie. Lekarz zachował się profesjonalnie - powiedział, bym nie robiła tak więcej i, że miałam szczęście bo mogło się skończyć sepsą. Ale to i tak nie zmienia faktu, że czuję się OKROPNIE. Teraz jestem w domu, jest po wszystkim a ja mam ochotę poderżnąć sobie żyły tak mi źle ze sobą. Jest mi tak wstyd, że ten lekarz musiał to zobaczyć, że mam ochotę umrzeć. Nie oczekuje pocieszeń. Możecie po mnie jechać. Zasłużyłam. Jezu. :(

Gość gość
prowo, to jest niemożliwe.

Gość gość
każdemu byłoby wstyd, ale juz po wszystkim , lekarz nie jedno na pewno widział więc spoko...mi kiedys kawałek prezerwatywy utknał w pochwie...po prostu pękła jakos dziwnie i została mi w srodku. Wyciągęłam ją choć była bardzo głęboko. Miałam po 2-3 dniach taki dziwny sluz, trochę nieprzyjemny zapach tez poszłam do gina i ona znalażła kawałeczek prezerwatywy. Wstyd mi było, ale cóż...różne rzeczy sie zdarzają.

Gość gość
A jednak możliwe. Jak ja to k***a zrobiłam?? :( Boże ile bym dała, żeby to była prowokacja. Nigdy nie najadałam się tyle wstydu.

Gość gość
oczywiscie, ze jest mozliwe, mi niestety przydarzylo sie to samo.Poszlam do ginekologa, bo czulam od siebie autentycznie smrod i nie wiedzialam co sie dzieje.No i gin wyjal mi moj tampon, myslalam ze sie ze wstydu pod ziemie zapadne.Teraz tak uwazam, niestety zdarza sie...

Gość gość
nie lam sie - zaloze sie ze lekarz nie takie rzeczy juz ogladal w swojej praktyce lekarskiej. Kobiety przychodza do lekarzy z duuzo bardziej wstydliwymi problemami wiec wyluzuj - przeciez nie zrobilas se tego ot tak dla rozrywki. Sa duzo gorsze i trzeba o wiele wiele wiecej by przegrac swoje zycie i chlastac sobie zyly. Glowa do gory! Emocje mina i wszystko bedzie OK.

Gość gość
mój szwagier jest ginekologiem i zapewniam Cie ze widział gorsze rzeczy ;) ciesz sie ze miałaś szczescie i sie nie rozchorowałas ;)

Gość gość
To jak sikałaś?

Gość gość
dokładnie ciesz sie że nie skończyło się poważnymi komplikacjami dla twojego zdrowia:) było już minęło nie myśl o tym :)

Gość gość
nie ma co panikować. nic takiego się nie stało. lekarz ma takie rzeczy w ryzyku zawodowym ;) pamiętaj na przyszłość.

Gość gość
Nawet nie wyobrażacie sobie jak ja go przepraszałam. :( Fakt, zachował się profesjonalnie co nie zmienia faktu, że teraz pewnie ma ze mnie ostrą polewę. :( Będzie miał anegdotkę na imprezy zapytany o najobrzydliwsze rzeczy jakie mu się przytrafiły w pracy... :O Najgorsze jest to, że do tej pory nie wiem jak ja mogłam o nim zapomnieć? NIGDY, nic podobnego mi się nie przydarzyło. :( Wyleczyłam się z tamponów - nienawidzę podpasek ale od dziś nie tknę tamponu. Ten wstyd mnie zabije.

Gość gość
co to za idiotka tu pyta o sikanie?:D

Gość gość
To jak sikałaś?

Gość gość
widac nie masz prawdziwych problemow

Gość gość
prosze powiedzcie ze to prowo z tym sikaniem, bo nie wierzę że takie głąby tu są :D

Gość gość
Wiem, że może to rozdmuchuję ale nie potrafię tego poukładać w głowie. Mój mąż najpierw patrzył na mnie w osłupieniu jak mu powiedziałam o powodzie mojej nagłej "choroby". Później zaczął się śmiać i mówić, że jestem gamoń. A teraz jak widzi jak mnie ta sprawa gniecie to powtarza, że lepiej trochę wstydu przez głupi, śmierdzący tampon niż jakaś druzgocąca diagnoza. Wiem, że ma rację ale ja zawsze wszytko biorę do siebie. A to była chyba największa kompromitacja mojego życia. :(

Gość gość
Nie rozumiem jak mogła sikać mając tampon włożony?? Kto mnie oświeci?

Gość gość
gość To jak sikałaś? hehe a od kiedy sika sie pochwą?

Gość gość
Wtf? No jak od kiedy? Nie rozumiem.

Gość gość
leje sie przez cewkę matole :P

Gość gość
No ale przez pochwe... Jak mogła wtedy sikać?

Gość gość
hehehe z tym sikaniem to prowo :P

Gość gość
otwórz atlas anatomiczny i popatrz którędy sikasz.

Gość gość
jeżeli ten głąb pisze wtf to znak że z gimbazy. zamiast memy oglądac to za książke się weź matole.

Gość gość
To nie prowo. Mam 20lat, i serio pytam. To jest nie możliwe. Mocz przedostaje się przez pochwe, bo jak inaczej.

Gość gość
Normalnie porażka mojego życia. :( Chciałabym być teraz z tych "gruboskórych" osób, które nie biorą takich krępujących sytuacji do siebie. Ja znając siebie będę się tym katować tygodniami zanim ochłonę. A twarz tego lekarza będzie mnie prześladować po nocach i znając moje szczęście będę go spotykała na każdym rogu, bym mogła umierać ze wstydu na nowo. :P Normalnie nie wiem czy śmiać się z własnej głupoty czy płakać. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że to był naprawdę paskudny czas i często zapominałam zjeść, więc ten tampon też mi JAKOŚ umknął. :(

Gość gość
No lekarz już na pewno widział gorsze rzeczy- jakieś śmierdzące ropnie czy wypadające macice (fuj). Tak więc nie ma się co przejmować. Ja też nie mogę zrozumieć jak można zapomnieć o tamponie, no ale ja bardzo rzadko stosuję i czasem źle wkładam bo czuję go przy ruszaniu się. Więc nie jest możliwe żebym zapomniała. Ostatnio założyłam w zeszłym roku jak pod koniec okresu koniecznie chciałam iść na basen. Tobie też tak radzę- tampony tylko na basen, a na co dzień podpaski...

Gość gość
Autorko robisz sobie żarty. Jak w takim razie sikałaś?

Gość gość
Nie przejmuj się, lekarz nie takie rzeczy widział na pewno:D Grunt, że to nie żadna choroba i już po wszystkim. Co mnie zastanawia to fakt, że nie czułaś tampona w sobie. I jeszcze dałaś radę włożyć drugi?! Ja nawet najmniejszy tampon czuję bardzo wyraźnie.

Gość gość
qrwa debilu, żart tysiąc razy powtarzany nie jest wcale śmieszny...