Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko kryptogej mógłby mnie chcieć

Polecane posty

Gość gość

Bez kitu... na zdjęciach z dzieciństwa, nawet z gimnazjum, wyglądam jak facet, ratują mnie dłuższe włosy.. teraz szczęka mi się jeszcze rozrosła i nie wyglądam jakoś tragicznie jak się umaluję, ładnie ubiorę, ale definitywnie nie mam typowej, kobiecej twarzy. Jeszcze nos mi urósł. Mam kompleks jednej z najbrzydszych z rodziny, wszystkie moje bliskie kuzynki są ładne a nawet niektóre bardzo ładne, kobiece, ładne twarze z dużymi oczami, wyraziste a ja.. no szkoda gadać! Faceta miałam jednego, w dodatku brzydkiego, który był zakompleksiony (dopiero potem to zobaczyłam) i dlatego za wszelką cenę chciał mieć laskę, dawały mu kosza aż znalazłam się ja.. całe szczęście nigdy sobie nie wmawiałam że to miłość, nie byłam zakochana, a byłam z nim po to by zobaczyć jak to jest.. (zgodziłam się po 3 miesiącach). Po kolejnych 2,5 miesiącu zerwałam z nim. Od tamtej pory (a lat mam 21) nie mam nikogo i na to się nie zanosi. Czasami faceci się na mnie gapią na ulicy, czasem oglądają nawet ponoć, ale nie mam bliskich znajomych i nie wiem, jak kogoś znaleźć. Będę sobie tak żyła..

Gość gość
co do tego 'w dodatku brzydkiego' - wiecie, nie chodzi o to, że mi zależy na przystojniakach; wcale nie - kiedyś olałam 2 z którymi gadałam na necie, bo źle mi się gadało.. ale chodzi o to, że był jeszcze zdesperowany i zakompleksiony... no błagam..

Gość gość
A jak z budową ciała -kobieca czy babochłop? Jesteś wielka i gruba czy w miarę normalna -to tez istotne.

Gość gość
Jestem szczupła, budowa coś między drobną a średniokościstą, ale chodzę od miesiąca na siłownię, bo chcę sobie wyćwiczyć tyłek i jeszcze większe wcięcie w talii no i umięśnić nogi bo jednak mam glutki mimo że szczupłe :)

Gość gość
Budowy nie mam za kobiecej ogólnie, ale też nie jestem jakimś prostokątem - różnicę między biodrami i talią mam (mam wąską talię - 65 i szerszy dół, 91), ale nie mam krągłości

Gość gość
No to nie tragedia z tego co piszesz -a biust -posiadasz czy deska?

Gość gość
A jak z budową ciała -kobieca czy babochłop? Jesteś wielka i gruba czy w miarę normalna -to tez istotne osz k***a przeczytaj se powyzszy komentarz raz jeszcze! Dla kogo to istotne? dla wytworni Hollywood chyba gdzie laski glodza sie i maja fisia na punkcie swego wygladu - dlatego wybulaja mase kasy na psychoanaliotykow bo wpieprza je depresja. Przez takie podejscie ludzie cierpia z powodu domniemaego braku urody. A to nie ma zadnego znaczenia.

Gość gość
Poza tym to twarz jest moim największym kompleksem, nie wyjdę z domu bez makeupu choćby się waliło i paliło, a jak mijane osoby na ulicy na mnie patrzą, to nie wiem gdzie podziać oczy.

Gość gość
Posiadam biust, w sam raz jak dla mnie jest ale do cholery, ja piszę o twarzy, nie o figurze - jak będę chciała mieć partnera życiowego to jego będzie interesować bardziej moja twarz ;] głównie faceci, co chcą laskę do łóżka patrzą tylko na figurę

Gość gość
dajcie se siana ludzie z takimi tekstami - klekajcie i dziekujcie bogu ze jestescie zdrowi i nie urodziliscie sie np w Afganistanie! Mam nadzieje ze kazde z was odkryje wlasny wewnetrzny potencjal i zazna milosci do siebie samego przede wszystkim - wtey wszystko sie zmienia na lepsze

Gość gość
I moje pytanie - jak pokonać te cholerne kompleksy na punkcie twarzy i iść do przodu? Jak się przestać bać mijać dzieci i młodzież, bo mam wrażenie, że powiedzą coś na temat mojej twarzy? Co ciekawe, nigdy nie prześladowano mnie z powodu mojego wyglądu - tylko z powodu mojej sierotowatości - ale bywało, że koleżanki coś tam powiedziały na ten temat

Gość gość
Tzn. moje przyjaciółki, mówiły czasem że przytyłam (a ja po prostu przeszłam transformację z totalnie wychudzonego dziecka w troszkę bardziej dojrzałą dziewczynę - nie jestem nigdzie gruba, tylko nogi ciut bardziej zbudowane, ale taka ich uroda..) i jakieś różne teksty takie... Ale to tzn. życzliwe koleżanki.

Gość gość
..

Gość gość
Nie przejmuj się lacha

Gość gość
.

Gość gość
To znaczy, że facetką jesteś, Gościówą.

Gość gość
Ej no facetką to jest Grodzka posłanka Palikota.

Gość gość
dziękuję za uświadomienie :[

Gość gość
słaboo

Gość gość
Zrób so operacje plastyczne twarzy. Mogę dać Ci namiary na mojego plastyka.

Gość gość
Taa, i co, żuchwę mi zmniejszą? Mam taki układ twarzy, szeroka twarz i żuchwa. Poza tym, nie mam kasy i nawet nie chciałabym jej wydawać na takie coś.

Gość gość
.