Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co się dzieje z moją córką..

Polecane posty

Gość gość

Miała już parę chłopaków, ale pierwszy raz tak się zachowuje. Ostatniego chłopaka poznała w pracy i widać, że była bardzo zakochana, lecz ten ją porzucił, od tamtego czasu kompletnie się zmieniła:zrobiła sobie tatuaż, radykalnie zmieniła fryzurę, zaczęła się inaczej ubierać i co najgorsze zrezygnowała z pracy by móc go nie widywać..wiem, że cierpi i musi to jakoś odreagować, ale naprawdę nie poznaję swojej córki, z jednej strony rozumiem, że nie chciała go widywać, ale z drugiej strony teraz rezygnować z pracy gdy jest tak ciężko o pracę..

Gość gość
mam 21 lat ale moja matka gdyby się dowiedziała że mam depresję z powodu dziewczyny wysmiałaby mnie. co to jest? Ona się zakochuje w każdym kolejnym? D******py na lewo i prawo? Nie nauczyłaś córki że ma się szanowac i starać się podejmować mądre decyzje i wiązać się z wartościowymi ludzmi? Pewnie zamiast się uczy się szmaci?

Gość gość
najwyrazniej bardzo to przezywa, mozesz tylko wspierac ja i pomoc jej stanac na nogi.nie piszesz ile ma lat twoja corka ale bez wzgledu na wiek kazdy inaczej odreagowuje bol, strate i zlamane serce.

Gość gość
Ma 23 lata. Mówiła mi, że pierwszy raz w życiu tak się zakochała. Wypraszam sobie, ale moja córka się szanuje, a poza tym skąd człowiek może wiedzieć na kogo trafi? Czasem można z kimś całe życie spędzić i nigdy do końca nie pozna się tej osoby.