Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do tych co twierdza ze nie ma pracy w Anglii

Polecane posty

Gość gość
Hej u nas jest podobnie. Maz pracuje w swoim zawodzie i ma zarobki podobne do twojego a ja niedlugo bede sie rozgladac za praca. Nie przejmuj sie tymi docinkami.To sa osoby ktore nic nie potrafia osiagnac w zyciu ewentualnie ciagna benefity a innych jak by mogli to by z zazdrosci opluli. My mieszkamy kolo Eastbourne a ty?

Gość gość
Witam wszystkich, dziekuje za mile wpisy :))) My w Poole wiec nie tak daleko :))). Zeczywiscie walnelam gafe, maz oczywisci nie dostal pracy jako trainee driver tylko bedzie szkolil trainee drivers czyli kierowcow ktorzy beda przychodzili do firmy, sam musi tez przejsc przeszkolenie na to stanowisko i jedzie niedlugo na szkolenie kilkudniowe (platne oczywiscie :))) Jak ktos ma problem z moimi bledami ortograficznymi to racze zmienic topik i tego nie czytac. Pozdrawiam cieplutko, piekny dzien sie zapowiada :)

Gość gość
Aaa i nie rozumiem co w tym dziwnego ze mamy swoj dom? Dostalismy morgage i splacamy. Wychodzi na to samo jak bysmy mieli wynajmowac. Kilkoro naszych znajomych tez w ten sposob kupilo domy/mieszkania.

Gość gość
^^ Splacacie go bankowi, wiec to jest dom banku a nie wasz, nie sadzisz ze to jest troche roznica? Ale co tam niektorzy kochaja byc fantastami. W Polsce nieudacznik, to i tutaj sie nie zmienil, taki typ czlowieka poprostu.

Gość gość
Ech autorko autorko lepiej pocwicz angielski po to twoje 'morgage' i trainee driver sie kupy nie trzymaja. Pozdrawiam serdecznie forumowiczow z wybujala fantazja :)

Gość aveee
Kto mając własną dziaółalność i małe dzieci bierze jeszcze jedną pracę? Zarabiacie 3,5k i musisz szukać dodatkowej roboty? Bajkopisarka z ciebie.

Gość gość
moj maz tez nie dlugo wjezdza do UK do pracy . Mam nadzieje ze uda nam sie po miesiacu z dziecmi do niego dojechac :-)

Gość story of my life
a maz sie wyszkolil na kierowce hahahahhahahahaah

Gość gość
jeeeest mnostwo ! nie niec czytajcie tych co pisza ze nie ma oni pisza tak bo sie boja ze przyjada nowi konkurencja ! dla kazdego sie cos znajdzie jedzcie i nie czytajcie tych debili

Gość gość
"moj maz tez nie dlugo wjezdza do UK do pracy . Mam nadzieje ze uda nam sie po miesiacu z dziecmi do niego dojechac" Taa moze jeszcze po 2 tygodniach. Jak bedziesz miala ze soba z 4 tys. funtow to powinno sie udac. Realny czas dojazdu twojej rodziny to jest minimum 3-4 miesiace a czasami moze sie okazac wiecej.

Gość gość
mamy na poczatek ok 5000 funtow mysle ze wystarczy

Gość gość
Jest kicha z praca w UK! Nie ma juz tu czego szukac.

Gość gość
co to za wyczyn te 2500f?? moj tez tyle zarabia, w hucie. co z tego jak praca szkodliwa bardzo

Witam, ludzie nawet teraz pracy w Anglii jest od groma:) musicie tylko wiedzieć gdzie szukać:) Osobiście korzystam z serwisu www.polorama.com i nawet jeżeli zmieniałam prace to dłużej niż 4 dni nigdy nie byłam bez pracy, a jestem już w Anglii 8 lat:)

Gość gość
to gówniany pracownik z ciebie skoro ciągle zmieniasz pracę!

Gość gość
A co moze ma pracowac 20 lat w jednym miejscu, bo tobie sie tak podoba. Co zlego w zmianie pracy! Ja w ciagu 3 lat zmienilam ja 5 razy. Od fabryki po biuro. Myslisz ze lepiej gdybym w tym czasie siedziala w fabryce. Bylabym dobrym pracownikiem? Smieszne.

Gość gość
2500 f to bardzo dobra wyplata, juz nie pieprzcie glupot ! Malo kto tyle zarabia!

Gość gość
Pracy nie ma nigdzie dla nieznajacych jezyka i nie majacych kwalifikacji.

Gość gość
Jest, ale za najnizsza.

Gość robokopkaaaa
Moim zdaniem praca jest,ale dla mlodych ludzi,z dobrym wygladem,angielskim,oczywiscie praca za najnizsza krajowa,czyli 6.31 f obecnie.Jestem 2 lata w Londynie i jest coraz gorzej...w grudniuubiegalam sie o prace w ''glupim'' coffie shopiea musialam wygrac casting(!!!)na ktorym bylo ponad 30 osob.Prace dostalam,ale harowka straszna,zmiany okropne,raz ranne,na drugi dzien nocne,zycia prywatnego za grosz...placa minimalna,zero napikow.JAk nie macie dobrego zawodu,to jestescie skazani na harowe po kawiarniach,kuchniach,sklepach,magazynach,housekeeping w hotelach,fabrykach za kilka funtow,moze max. 8 f na h.Taka jest prawda,lepsze prace sa po znajomosciach.Dlatego ja poszlam po rouzm do glowy i teraz nawiazuje znajomosci gdzie tylko sie da,zeby za jakis czas dostac fajna prace. Nie wyobrazam sobie jak ludzie po 40tce czy 50tce tutaj maja zaczynac od zera,taka smutna prawda moim zdaniem.

Gość gość
Wszedzie tak jest, ze bez konkretnego zawodu dobrych pieniedzy nie bedziesz zarabiac. Nic nowego. Tylko, ze w Londynie 6.31/h to jest troche smiech, bo London Living Wage to 8.80/h, a to jednak roznica, szkoda tylko, ze to stawka umowna i nikt nie musi i jej nie przestrzega.

Gość gość
tej su*e co się tak chwali ile to ona i jej mężuś zarabiają życzę kija w oko i mam nadzieję że stracisz tą pracę i Twój mężuś także, wtedy będziecie żebrać o jakąkolwiek pomoc od państwa!!! Tylko zakłamane żmije mogą się tak bezczelnie chwalić jak innym się nie powodzi!!! Żałosna kobieta z Ciebie!!!! Żegnam i niepowodzenia życzę!.

Gość gość
o! wreszcie "prawdziwy Polak" się wypowiedział

Gość gość
"splacacie go bankowi wiec to jest Dom banku a nie wasz" haha Boze jak mi sie smiac chce jak czytam takich zawistnych idiotow :D a jak najdzie ich ochota na sprzedaz domu po roku to co ? przyjda ludzie z banku I beda ich blagac na kolanach zeby nie sprzedawali ich domu ? ;) glupota I zazdrosc nie maja granic..

Gość ogloszeniak
Polskie Ogloszenia W UK http://www.ogloszeniak.co.uk Serwis ogloszeniowy dedykowany dla osob, ktore cenia sobie prostote i przejrzystosc. Nie znajdziesz tu balaganu i niepotrzebnych "fajerwerkow". Proces dodawania ogloszenia zostal skrocony do minimum. Nie musisz sie rejestrowac, jednak by miec mozliwosc edytowania ogloszen lub wykupienia promocji ogloszenia na stronie glownej badz w wyszukiwarce konieczna jest rejestracja. Ogloszenia we wszystkich kategoriach dodawane sa za darmo, za promocje zaplacisz PayPal'em, najpopularniejszym systemem platnosci online na swiecie.

Gość KALINOWSKI
UU biedaki żal mi was patologio. Pracowałem z magistrem w uk czyszcząc kible na autostradach 4 lata.4 DŁUGIE LATA CZYSZCZAC G****O, ale teraz jestem w Polsce i zarabiam 6 tys zł dziennie wy głupie polaczki za granicą.Zapraszam do Poznania na rynek do mojej restauracji nie napisze której, bo i tak was nie stać na papu.

Gość gość
no, to się nie dziwię, że masz traumę, dziękuję, że pucowałeś rzygi moich dzieci i ich rzadkie g****o:) proponuję przeznaczyć kase na psychologa - to beda najlepiej zainwestowane pieniądze w twoim życiu:)

Gość gość
6 tys zl dziennie ..... Hahahahaha dobre dawno sie tak nie usmialam..

Gość gość
Polaczki to jednak kur/wy, i weź tu takim pomagaj czy dziel się wiedzą, a te kur/wy tylko wbiją nóż w plecy potem, takiego chu/ja.