Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezo_riento_wana

słabiutka druga kreska

Polecane posty

Gość zdezo_riento_wana

Cześć dziewczyny, wiem ze ten temat byl milion razy walkowany na forach, ale musze sie was poradzic. Z mezem staramy sie o wymarzona dzidzie. Dzisiaj jest dzien wypada dzien @. Rano jak wstalam nie chcialam robic testu, bo zadne objawy na to nie wskazuja. Jednak po wypiciu paru lykow kawy, zdecydowalam sie na zrobienie. Wyszla bardzo blada druga kreseczka na plusie (ta pionowa), ale to jest jakby cien cienia. Jak sie czlowiek wpatrzy to ja widac. Mieszkam za granica, wiec nie mam mozliwosci zakupu drugiego testu dzisiaj (niedziela), a do jutra nie wiem czy wytrzymam. Dodam ze zadnych objawow nie mam, wczoraj czulam jajniki z obu stron, ale piersi nie bola nic a nic. Co o tym myslicie?

Gość gość
Ja tez mialam slaba i okazali sie ze bylam w ciąży wiec raczej jestes w ciąży.zrob jeszcze jeden .ewentualnie powtórz za parę dni i powinna byc juz calkiem widoczna.ja tak mialam

Gość gość
Za dwa dni powtorz. Z doswiadczenia wiem ze jak sie czlowiek wpatruje to sie dopatrzy. Jesli to ciaza, to za 2 dni kreska bedzie mocniejsza.

Gość zdezo_riento_wana
Dzieki! Wiecie jak ciazko jest wytrzymac jeszcze pare dni, zwlaszcza ze juz troszke sie staramy :)

Gość gość
To powtorz jutro :D Ja w takiej sytuacji powtorzylam juz wieczorem i kreska byla znacznie silniejsza, ale u mnie powod byl inny, w nocy bardzo duzo pilam i mocz najwidoczniej nie byl wystarczajaco skoncentrowany z rana a wieczorem juz tak :)

Gość gość
Mogę zapytać jak długo się staracie? Ja miałam dziś robić test ale dostałam @ ale to mój pierwszy cykl starań był.

Gość zdezo_riento_wana
To jest 6 cykl, moze nie tak dlugo- dla mnie wiecznosc ;) Co do moczu to walsnie, przed testem zdazylam sie zalatwic, wiec pozniej bylo dostlowinie pare kropelek. Ale czy to normalne ze piersi nie bola? Mialyscie tak?

Gość Taki gość
Kochana, u mnie na kilku testach wogóle brak kreski i mały ma 5 lat, na kolejnych słaba kreska, córcia ma dwa latka, i kolejny cień cienia z dnia na dzień mocniejszy i kolejny chłopczyk w drodze. Powtórz test. Ja starając się o dziecko mam przynajmniej kilka w domu. Trzymam kciuki, aha, o pierwsze dziecko staraliśmy się trzy lata.

Gość gość
Statystyczna para stara się o dziecko właśnie około 6mc. Trzymam za was kciuki ja liczę na to że i mu się uda. Czyli w grudniu pod choinką będziecie mieli dzieciątko :)

Gość zdezo_riento_wana
Dziekuje, mam nadzieje ze to ciaza :)

Gość gość
szukaj apteki ktora ma dyzur i kup test,a jak nie to niestety musisz poczekac do jutra. Ale nawet najdelikatniejsza kreseczka to ciaza.

Gość gość
Ja też miałam bardzo słabą drugą kreskę-taki cień- w dniu co miałam dostać @ na drugi dzień poszłam zrobić bete bo z testami różnie jest i wyszło że to 4-5 tydz :) też staraliśmy się 6 miesięcy :) a i nie miałam żadnych objawów jedynie brzuch pobolewał jak na okres to też nie wierzyłam że się udało! koleżanka robiła test pare dni po okresie i wycszedł negatywny zrobiła bete i okazała się wczesna ciąża! :)

Gość gość
Najlepsi było by żebyś kupiła ten test clearblue te testy są bardzo dokładne. One pokazują nawet który to tydzień.

Gość zdezo_riento_wana
wlasnie robilam ten blearblue, ale z plusikiem. Co do badania krwi, to tutaj nie robia takich rzeczy, najpierw ma wyjsc pozytywny test z moczu, pozniej dopiero lekarz potwierdza

Gość gość
A można wiedzieć gdzie mieszkasz? Żeby apteki były zamknięte w niedzielę to głupie strasznie a co jak nagle dziecko zachoruje a w domu nic przeciw gorączce nie ma :( Powinny być apteki dyżurujące

Gość gość
jeśli kreska jest lekko różowa to ciąża :) ale jesli jest jakas szara czy to tylko jakis rysik kreski to nie jest to ciąża a miejsce w którym powinna być kreska . robilam testy milion razy i za kazdym razem po dokladnym przyjzeniu sie widzialam cien cienia kreski . najwazniejsze jest zabarwienie.

Gość zdezo_riento_wana
dziewczyny, wykonalam drugi test innej firmy i znowu to samo cien cienia, pojawiajacy sie w czasie. Tamten test byl barwy niebieskiej, wiec druga kreseczka moim zdaniem byla troszke szarawa, ale ten jest barwy rozowej i kreseczka ma lekki odcien rozu. Sama juz nie wiem co mam myslec :/

Gość gość
clearblue z wyswietlaczem ;) najlepsze testy nie trzeba sie dopatrywac kresek.Zawsze mialam w zapasie i najpierw robilam zwykly tanszy a jak byl cien cienia to clearblue i wszystko bylo odrazu jasne ;) a w niedziele test kupisz w supermarkecie bez problemu.

Gość gość
Ja miałam też test z różową kreską i druga była bardzo cieniutka słabo różowa a w ciąży byłam! poprostu twierdze że jak mimo wszystko wychodzi Ci ta słaba kreska na kolejnym teście to jesteś we wczesnej ciąży :)

Gość gość
Ja tez mialam cien cienia a teraz babel ma dwa lata i psoci, powodzenia :)

Gość Gość eeeeeeerj
Mój cień cienia ma juz 5 lat :)

Gość gość
Ja tez mialam cien cienia, 4 dni przed spodziewana @. Teraz babel 2 lata psoci, powodzenia

Gość gość
a ja za to zrobiłam w dniu spodziewanej @ test i rano wyszła mega blada kreska. Ucieszyłam się już , skakałam z radości i mój partner jak wracał kupił mi test ciążowy i mieliśmy się cieszyć razem , a tu jedna kreska i ZERO cienia cieni itp na tym. :P a jednak w ciąży byłam. najlepiej powtórz test za 2-3 dni. :)

Gość gość
Też miałam słabą, ledwie widoczną kreskę i byłam w ciąży :-)

Gość gość
ja tez mialam cien cienia, juz mialam wyrzucic test i spojrzalam na niego ostatni raz i wtedy zobaczylam kreseczke... po kilku dniach powtorzylam i byla mocniejsza.

Gość gość
Ja dzisiaj zrobiłam 3 testy rano i na każdym słaba druga kreseczka ale dobrze widoczne. Mam 20dc dopiero a cykle 27dniowe

Gość gość
i jak tam autorko już potwierdzone że ciąża?!