Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizkaa123

ciąża??

Polecane posty

Gość Elizkaa123

Czesc dziewczyny:) od około 10 dni spóźnia mi się okres, uprawiam od pewnego czasu seks z moim partnerem ale dodam że zawsze używamy prezerwatywy, jestem za młoda na bycie matką(18 lat). Około miesiąc temu przeżyłam swój pierwszy raz i od tego czasu odbyłam stosunek jeszcze kilkakrotnie. Martwi mnie brak miesiączki jeszcze po takim czasie, nie mam żadnych objawów ciąży po za wczorajszym zauważeniem delikatnie nabrzmiałych piersi tj przed okresem. 3 dni temu zrobiłam test i wyszedł negatywny. strasznie się martwie czy to nie ciąża, czytałam że wielu osobą po pierwszym razie okres sie spoźniał nawet do 2 tygodni, od jakiegoś miesiąca zdarza mi się też częściej pić alkohol bo to okres 18 więc każdy wie jak jest na tego typu imprezach. zamierzam za pare dni powtórzyć test, nastepnie wybrać się do ginekologa, ale co o tym myślicie?

Gość gość
ja mysle ze sam fakt tego ze sie boisz ciazy moze powodowac opóźnienie okresu. poza tym z racji Twojego wieku, przynajmniej moim zdaniem mozliwe są takie zawachania chocby z powodu picia alkoholu , zmeczenia. Jeśli sie zabezpieczaliście i gumka nie pękła , małe szanse , że jestes w ciąży

Gość gość
Ale sznse są :) no nic jak się uprawia seks to trzeba sie z ciążą liczyć :P POWODZENIA

Gość gość
"Wielu osobą" - obyś jednak nie była w ciąży dla dobra twojego potencjalnego dziecka

Gość gość
oczywiście znowu jakas mądra sie znależć musiała!! ja pie.... , co za ludzie tu siedzą ?! kobiety , a prędzej chyba dziewczynki! ogarnijcie sie i gdy któraś sie pyta o coś , to nie po to żeby ja ktoś obrażał!!!!! Zrób test i przede wszystkim wyluzuj :) bedzie dobrze :) daj znać :)

Gość Elizkaa123
nie jestem w ciąży, wczoraj dostałam okresu, ale po okresie wybiore się do ginekologa bo mnie to trochę zaniepokoiło, dziękuje tym wyrozumiałym:*