Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w sumie ściany ciękie a w bloku sex

Polecane posty

Gość gość

w bloku mamy cienkie ściany a ja całą noc nie mogłem spać bo słyszałem jak sąsiedzi piszczeli i napier%#lali sie wibratorem pod rytm disco polo. Coś strasznego, jak można to robić pod rytmy: żono moja, mydełko fa, ona tańczy dla mnie. Sąsiadka ciągle krzyczała: "więcej, dawaj my napie&**laj mie wiecej" a potem sąsiad krzyczał jak opętany: "obcas kuu**a". Co powinienem zrobić? Bo wstyd mi zwracać uwage.

Gość gość
a oni zachowywali sie jak w chlewie

Gość gość
rohaly sie jak świniaki

Gość gość
co to daje?

Gość gość
puść im na noc kiedyś radio maryja tak żeby słyszeli a sam wyjdź z domu ;)

Gość Ale to już było
Niektórzy ludzie zachowują się jak dno! Nic na to nie poradzisz.Jednak zwrócił bym im uwagę że mieszkają w blokach i słychać ich orgie.Jeżeli będą mieć trochę ogłady to będą mieć na uwadze i będą zachowywać się cicho!

Gość gość
Ściany ciękie? O matko to się nie dziwię :(

Gość gość
napisz im anonim i wrzuć do skrzynki na listy w anonimie wspominij o dzieciach i osobach starszych kórzy chcąc nie chcąć uczestniczą w ich igraszkach, ja tak zrobiłam i pomogło

Gość gość
ale oni jakie teksty rzucają do siebie to mistrzostwo. Od "napi***alaj mnie mocniej wibratorem" do "obcas ku**a" .

Gość gość
Skoro się wstydzisz im zwrócić uwagę choć nie wiem dlaczego bo masz prawo do odpoczynku w nocy we własnym domu. To proste albo dzwonisz na policję bo to jakby nie patrzeć zakłócanie ciszy nocnej albo robisz na złość i ty i włączasz jak ktoś proponuje radio albo walisz po ścianach czy rurach żeby to oni słyszeli. Chcą się pieprzyć głośno to niech wyciszą ściany . W końcu sami nie mieszkają. A możesz im do drzwi stosowną kartkę napisać i przyczepić żeby sąsiedzi też sobie to poczytali. Wredne może ale mimo wszystko jakieś zasady obowiązują w bloku.