Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana5555

on ma długi i mnie olewa

Polecane posty

Gość zalamana5555

w skrocie. mieszkam z facetem, on ma dlugi, pare tys. przez to nie umie sie na niczym skupic, duzo pracuje zeby to splacic, ja go wspieram, staram sie go motywowac i w ogole. jednak, mimo ze wiem, ze zadrecza sie tym i nic go z tego powodu nie cieszy, to jednak mnie tez to zaczyna dobijac. gdy on nie ma pieniedzy to ja wydaje wiecej na zakupy, przez co rezygnuje ze swoich potrzeb i nie mam na nic pieniedzy. ale wychodze z przekonania ze w milosc****eniadze nie sa najwazniejsze a splacac tego do konca zycia nie bedzie wiec staram sie przetrwac ten czas. jednak czuje sei troche niedoceniona. on nie chce ze mna w ogole rozmawiac, zajmuje sie czyms by nie myslec o tych problemach, nawet do mnie nie napsize, nie zadzwoni jak jest w pracy,chociaz zawsze to robil, czuje sie jakby sie mna nie interesowal, chociaz wiem ze to nie prawda bo on dla nas stara sie to szybko splacic. jednak czuje sie przez to wszystko zaniedbana...siedze w domu jak ten piesek bo mam wyrzuty sumienia ze on np jest w weekend w pracy a ja sie gdzies bawie ze znajomymi...ta sytuacja cala sprawia wlasnie ze to sie odbija na mnie. chociaz rowniez pracuje, zarabiam troszke wiecej niz on, i moglabym naprawde prowadzic fajne zycie a nie dosc ze musze sie ograniczac z wydatkami to jeszcze nie czuje wdzeicznosci z jego strony...staram sie go rozumiec ze tez nie czuje sie on dobrze z tego powodu ze ja musze odczuwac skutki jego dlugow na sobie...no ale gdyby za to rewaznowal mi sie np milymi slowami, spacerem czy cos...a takto ani finansowo (nie mozemy nawet pojsc do kina itp) ani uczuciowo (nie przytuli mnie nawet itp) nie czuje ze cos wnosi... staram sie przeczekac ten trudny czas ale ile mozna...zaczela sie wiosna, jest super pogoda a ja siedze w tym domu bo mam wyrzuty gdzies wyjsc.... :(

Gość zalamana5555
i przez to tez ja na codzien nie czuje radosci z zycia, 'zarazil' mnie tym swoim dolem, nic mnie juz tez nie cieszy :(

Gość gość
Głupich nie sieją, sami się rodzą.Czy wszystkie baby są takie głupie??? Szczerze żal mi ciebie naiwniaczko? Ciekawi mnie po co z nim siedzisz? Czy dobrze cie dupczy?! Bo czym to tłumaczyć?!