Larry from North Hollywood 0 Napisano Marzec 30, 2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKKlan 0 Napisano Marzec 30, 2014 jesteśmy tylko kumplami a ty jak zazdrościsz to możesz nam postawić pajaca stopami:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eugeniusz Klopotek Napisano Marzec 30, 2014 chyba to sie stolek jak ma jedno nurzke krutszo ale poprawnie i wedlug regul powinno sie muwic chybocze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zona Blachmena Napisano Marzec 30, 2014 zgadza sie.maz cierpi na zaburzenia osobowsci:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2014 no pewnie że ta sama :D leci na dwie bramki proxy, ja rozumiem gdyby go ubóstwiał jakiś kafeterianin z dorobikiem kilku tysiecy postów na koncie ale ten KKKlan to jakiś świeżak, raptem 40postów to konto pewnie dwa dni temu założył i sie samouwielbia z niego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Marzec 30, 2014 Zaraz znowu zaszczam gacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKKlan 0 Napisano Marzec 30, 2014 mam tutaj dziesiatki tysięcy postów matole:o a ten nick jest nowy. Z resztą mam tu dziesiątki nicków tępaku:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blachman 0 Napisano Marzec 30, 2014 jestem mistrzem szybkiego przelogowywania albo lece na dwie bramki proxy :P ;p, na jednej jestem blachman a na drugiej KKKlan i mogę napisać 2 posty w tej samej minucie dzięki czemu wy myślicie ze te dwa nicki to dwie różne osoby :p :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Marzec 30, 2014 A czy umiesz się rozdwoić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach