JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 30, 2014 może ktoś ma i jest zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pamietam od kiedy tak mnie Napisano Marzec 30, 2014 jestem singlem rowniez nie bez przyczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 30, 2014 o czytnik pytałam nie o stan cywilny :D a jakaż to przyczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pamietam od kiedy tak mnie Napisano Marzec 30, 2014 nie wiem, czytam tylko Brailem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 30, 2014 nikt nie jest doskonaly :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2014 polecam kindla, wymiata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2014 Ja mam Kindle, ten pierwszy z klawiatura. Jestem zadowolona i nie widze powodu, zeby wymieniac go na nowszy model :D Co prawda szkoda, ze nie ma dotykowego ekranu :P Jak sie przesiadam z laptopa czy tableta na Kindle ciagle mi palce na wyswietlacz leca. Nie jest to uciazliwe na tyle, zebym sobie kupowala ten z dotykowym wyswietlaczem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 30, 2014 ja wlasnie tez jestem uzalezniona od dotykowych :) ale dam rade sie przyzwyczaic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach