Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka 777

Niech mi ktoś załatwi pracę w Anglii.. :((

Polecane posty

Gość Malinka 777

Chciałabym wyjechać..ale sama sobie nie poradzę..nie znam tak dobrze języka..bylam wcześniej w Anglii pół roku mój były chłopak mnie zabrał ale rozstalismy się i musiałam wrócić. Pracowałam tam. Od kad wróciłam nie mogę się pozbierać zachorowałam na nerwice i ciężko mi.. Chciałabym wrócić do Anglii nauczyć się dobrze języka,pracować.. Jestem miłą i dobrą dziewczyną, lubię pomagać,po sprzątać, ugotować..

Gość gość
wyjedz sama, ludzie sami jada, kolazanka pojechala sama w ciemno

Gość gość
jak masz troche kasy zaoszczedzonej jedz sama, nie boj sie, tam masa polakow, zaraz kogos poznasz, nie boj sie, co ma ci sie stac, poprostu spakuj sie i jedz, daj sobie spokoj z nerwica

Gość gość
Ja sama pojechalam, zatrzymałam się u kumpla na początek, oczywiście pierwsza i wszystkie kolejne prace znalazłam sama. Byłam wtedy chora, miałam depresję i kilka innych problemów. Na tacy ma ktoś podać?

Gość gość
no widzisz dziewczyna wyzej sama pojechala, napewno znasz na tyle jezyk ze sie dogadasz

Gość Malinka 777
Bardzo bym chciała..tylko właśnie z językiem bym sobie nie poradziła bardziej umiem się wypowiedzieć niż zrozumieć to co ktoś do mnie mówi po angielsku.. I też z mieszkaniem by był problem.. Ile tak waszym zdaniem powinnam mieć na dobry start w UK? Czytałam że już teraz nie ma pracy w Anglii że jedynie jak się ma znajomych to można jeszcze mieć pracę..a tak to że jest ciężko..

Gość Malinka 777
Nie o to chodzi że chce coś na tacy.. Tylko poprostu jakas pomoc na początek..bo się poprostu boję gdyby nie to że zachorowałam na nerwice to bardziej bym pewnie czuła się pewniejsza tego że dam radę..a tak to ja się boję nawrotów choroby .

Gość gość
A ile masz lat? ja też bym chciała wyjechać, właśnie bronie licencjata i bardzo bym chciała wyjechać, a boje się sama. Skąd jesteś?

Gość gość
nie znasz nikogo kto tam jest? kto tak pracuje? porozgladaj sie, gadaj z ludzmi, kontakt z ludzmi jest wazny zebys czegos sie dowiedziala czy zeby znalazl sie ktos kto zechce ci pomoc,

Gość gość
15.23 ci odpisala, widzisz i juz bys miala kolezanke do wyjazdu, we dwie razniej i bezpieczniej