Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonim_Opole

20 letni prawiczek

Polecane posty

Gość Anonim_Opole

W tym roku ukończę 20 lat. W swoim życiu nie miałem żadnej dziewczyny, za każdym razem coś nie wychodziło. Jak można się domyśleć staram się szanować kobiety, więc nie zdarzyło mi się żadne jednorazowe zbliżenie. Z tego też powodu jestem nadal prawiczkiem. Sam nie wiem czy do dobrze, jak patrze wokoło to chyba dziewczyny wolą doświadczonych Facetów, a ja na pewno takim nie jestem. Czy to rzeczywiście prawda, ?? Zastanawiam się nad zmianą mojego statusu, ale troche nie za bardzo mam z kim... Możecie mi coś mądrego poradzić ??

Gość Anonim_Opole
Problem mam jeszcze taki że krepuje sie wzgledem kobiet i nie mam gdzie kogos poznac.... wiec siedze w ten piekny niedzielny dzien w domu i nie mam z kim sie spotkac...

Gość Zgred 29
Jesteś bardzo młody i za dużo się przejmujesz. Na pewno masz znajomych, kolegów z pracy lub ze studiów. Bądź organizatorem copiątkowych wypadów np. do klubów studenckich. Idźcie tam w trójkę, piątkę... Na początku może nic się nie wydarzyć. Po jakimś czasie odważysz się i uśmiech lub spojrzenie, którym obdarzysz jakaś dziewczynę może zaowocować znajomością i kto wie... może poznasz w końcu i tę jedyna. Siedzenie w domu nikomu się nie przysłuży.