Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie w niedzielę zamiast spędząć

Polecane posty

Gość gość

czas z rodziną biegają po marketach. Istna masakra. To co się dzieje w niedziele w sklepach to przegięcie. Ludzie zamiast siedzieć w domu i korzystać z wolnego czas spędzając czas z rodziną, relaksując się to łażą po marketach robiąc wielkie zakupy. Czy na prawdę tak ciężko znaleźć w tygodniu czas żeby zrobić zakupy? Do tego ciągną ze sobą dzieciaki które biegają i drą się czasem bez powodu. SKLEPY POWINNY BYC ZAMKNIĘTE!!! Każdy powinien mieć chociaż niedzielę wolną żeby móc spędzić czas z rodziną. Pracownicy tych sklepów też mają rodziny - i od razu uprzedzam, ze nie pracuję w takim markecie jako kasjerka, siedze w biurze ale czasem muszę wyjść na sklep i widzę co sie dzieje. MOim zdaniem wszystko powinni pozamykać w niedziele i nie mówię tego dlatego, że chce mieć wolne bo mam wolne w tygodniu a le jak widze te rodzinne wycieczki po markecie to aż szkoda mi tych ludzi bo kiedyś jakoś inaczej spędzano czas a teraz ludziom się w d**ch przewraca

Gość gość
nuuda.. znowu ta sama prowokacja w dodatku napisana w bełkotliwym stylu przez jakąś ćwierćinteligentkę..

Gość gość
a ty w nd zamiast spedzac czas z rodziną na swiezym powietrzu to siedzisz na forum i zakladasz beznadziejne tematy :o

Gość gość
pisalas już o tym nie dawno,watek na kilkanaście stron, po co znow ten sam temat zakładasz??

Gość gość
autorka tematuma racje

Gość gość
dlaczego gdy mam wolne MAM SIEDZIEC W DOMU?? bo ty tak chcesz ,aby nigdzie pzoa dom nie wychodzić? poważny ty jetes? piekna pogoda

Gość gość
nie odpisuj sobie, nie masz racji, nie tak dawno tez o tym pisalas, nie powtarzaj sie

Gość gość
ma racje ja nawet na spacer nie wychodze bo tyle ludkow za to w tygodniu po pracy biegam co dziennie i spaceruje wkurza mnie jak sie tak poubieraja w to co maja najlepsze i paraduja

Gość ale sama chodzisz po sklepach
narzekasz na otwarte sklepy ,ale sama ty chodzisz po sklepach Wiec po co tam chodzisz?? a w niedziele nie musze siedzieć zabarykadowana na 4 spusty w domu , bo kto tak powiedział? ty? hahha

Gość gość
Do kościoła iść!!!

Gość ale sama chodzisz po sklepach
a czemu ty zakupy w tygodni nie robisz, tylko tez w weekend musisz d sklepu isc? Inni nie musza ,ale ty musisz tak? co za HIPOKRYZJA Zacznij od siebe zmiany

Gość gość
Przeciez jak zamkna sklepy, to ci ludzie nie pójda do praków tylko zalegną w domach przed tv. Taki typ. A zamknięcie sklepów to idiotyzm - skoro tyle ludzi chodzi to znaczy, że są potrzebne. Poza tym część pracowników straci pracę i tyle.

Gość gość
co cie to obchodzi ?

Gość Autorkat
Po pierwsze nie zakładałam wcześniej takiego tematu a po drugie ja w takim sklepie pracuje więc siłą rzeczy muszę tam być. A skoro piszecie że gdyby sklepy były zamknięte to większość siedziałaby przed tv top współczuje takiego nudnego życia

Gość gość
przeciez pisalas w 1 posciee ze prracujesz w biurze....nie rozumiem juz nic gubisz sie

Gość gość
To ty autorko piszesz, wrecz rozkazujesz ,ze mamy siedzieć w domu i nigdzie z domu nie wychodzić w wolne. Za wiele sobie pozwalasz To jest moja sprawa co w wolne robie, w domu nie będziesz mnie trzymać Co ci do tego , z ektos w wolne sobie pojedzie gdzie chce?

Gość gość
Przestan klamac, bo wyraźnie pamiętam jak twój temat był rozwinięty na kilka-nascie stron i to samo pisalas jak tutaj

Gość Autorkat
Wyobraź sobie że takie większe markety jak np tesco mają biura działu kontroli cen czy zapasów itd i właśnie w takim pracuje. Czytajcie ze zrozumieniem. Chodziło mi o to że nie pracuje bezpośrednio na sklepie czy na kasie ale w markecie bo czasem muszę wyjść z tego biura i widzę co się dzieje na sklepie.

Gość gość
pewnie jakas bezdzietna p**dka co jej krzyk dziecka przeszkadza... ale pomysl sobie ze jakby takie rodziny nie przylazily w weekendy to ty bys pewnie nie miala roboty bo by cie wywalili na zbity pysk... tez mi praca ze trzeba w nd pracowac masakra :o

Gość gość
Tak, na wiekszze zakupy nie mam czasu wtygodniu, bo pracuje. Dziecko trrzeba zaprowadzic do szkoly, odebrac, zrobic obiad, sprzatnac. Dzis bylismy w galerii-kupilam buty sobie i dziecku, przy okazji zjedlismy obiad.

Gość Autorkat
Może po prostu zbieżność tematów ale ja nic takiego wcześniej nie zakładałam. Nie chodzi o to, ze chcę komuś mówić gdzie ma chodzić tylko to co się dzieje to porażka...Czy ludziom naprawdę sprawia to przyjemność? takie chodzenie po sklepie z koszykiem wypełnionym po brzegi w taką pogodę? Nie lepiej wykorzystać ten czas inaczej...Też mi rozrywka na niedzielę - albo market albo galeria...

Gość gość
i co? ty nigdy w zyciu ani razu nie zrobilas w swoim sklepie zakupow w sobote czy w niedziele jak konczylas prace ?? Nie zapieraj się ,ze nie Co do siedzenia w domu, wiesz co? od rana do 16 bylam poza domem z dziecmi , nie widze powodów aby nigdzie nie moc wyjść na swieze powietrze

Gość gość
sory, ale dla was to normalne, że w tak piekną pogodę zamiast z rodzina na spacer czy rowery wyjść to się łazi po marketach?. Pewnie, że każdy robi to co lubi, ale zdrowe to nie jest.

Gość Autorkat
A jak są święta i wszystko jest pozamykane to jakoś jakoś ludzie żyją bez tych sklepów. Ja duże zakupy robię zawsze w tygodniu jak jest mniej ludzi i jakoś znajduję czas,..zajmuje mi to maks godzinę więc to chyba nie jest dużo czasu

Gość gość
a powiedz mi ty BEZDZIETNA autorko kiedy ja mam kupic dziecko ubranko ,buta jak ja po 17 kończę prace i przed 18 odbieram dziecko z przedszkola od pon do piątku Kiedy jak nie w sob i w niedziele?

Gość Autorkat
Wyobraź sobie że takich dużych nie...A jeśli zabraknie mi jakiejś rzeczy to lecę do osiedlowego.

Gość gość
ale jednak i ty tez robisz w sklepie zakupy w weekend , wiec co się dziwisz innym, ze tez cos dribnego kupia?

Gość Autorkat
Nie napisałam nigdzie, że jestem bezdzietna - to raz a dwa sama napisałaś że możesz je zrobić w sb.

Gość gość
ale hipokryzja, sama robi zakupy w niedziele a na innych narzekasz Czym się rozni spożywczy od butiku? dla mnie niczym