Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mogę rozejrzeć się za facetem

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że to głupie pytanie :P Ale rozstałam się byłym ponad pół roku temu i fajnie byłoby gdzieś wyjść z facetem :) Ale żeby się za kiś rozejrzeć muszę trochę poeksplorować nowe miejsca, bo albo siedzę w domu albo jak wychodzę to w małej, zamkniętej grupie znajomych. :P Moje koleżanki chodzą do klubów i tam poznają mnóstwo facetów ale klubów nie cierpię, więc to odpada. :P A jakoś nic innego mi za bardzo do głowy nie przychodzi

Gość gość
up bo też się chętnie dowiem :P

Gość gość
podaj gg

Gość gość
Nie mam gg a nawet gdybym miała to nie widzę potrzeby aby je tu rozdawać :P

Gość gość
ile masz lat? mozesz sprobowac na portalach randkowych np,tam tez trafiaja sie normalni

Gość gość
Mam 21 lat :) o nie, na portalach internetowych nie ma opcji :D Źle mi się kojarzy coś takiego a poza tym stanowczo wolę poznawać ludzi twarzą w twarz :) To nie tak, że mam zamiar desperacko szukać faceta tylko raczej się "rozjerzeć". Pobywać w jakichś miejscach... Bo jak na razie wychodzę głównie na piwo ale chciałabym poszerzyć horyzonty, bo zostanę prędzej samotną alkoholiczką :D

Gość gość
Bo właśnie moje koleżanki chodzą do klubów, na imprezy i cholera wie gdzie jeszcze ale ja nie lubię takich miejsc. :P NIe cierpię muzyki klubowej, nie lubię tańczyć... Wolę usiąść przy piwie, pogadać, pograć w jakieś gry, poczytać książki. I one poznają mnóstwo facetów a ja nikogo :P Więc postanowiłam coś z tym zrobić tylko nie wiem co :D

Gość gosc29lat
W klubie nie, na portalu randkowym nie, na kafeterii nie. Z takim podejściem zostaniesz starą panną

Gość gość
A to faceta można poznać tylko w klubie albo w internecie? :P NO skoro tak to chyba faktycznie zostanę starą panną

Gość gosc29lat
Można jeszcze w biurze matrymonialnym. Powiesz pewnie też nie.