Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara09890

Czy to normalne prosze pomocy

Polecane posty

Gość sara09890

Witam mam kolege ma 25 lat nigdy nie byl w powaznym zwiazku, nawet nie mial dziewczyny, seks dwa razy w zyciu raz po pijaku z kolezanka raz w burdelu. Jak mu pomoc odnalezc sie zeby znalazl dziewczyne??? co myslicie o takiej osobie?

Gość sara09890
@@@

Gość gość
z.j.e.b

Gość gość
Ja tam nic specjalnego nie myślę, nie znam gościa, ale wolałabym nie być dziewczyną kolesia, któremu koleżanka szuka dziewczyny.

Gość sara09890
nie szukam mu dziewczyny, po prostu rozmawiamy czesto o tym on zwierzal mi sie ze nie potrafi jakos w kontaktach z dziewczynami, ze kochal dwie w zyciu i obie go olaly. Ma wysokie wymagania ale zbytnio nic do zaoferowania.... troche sie martwie ze nigdy nikogo nie znajdzie

Gość gość
i bardzo dobrze,nie daj boże żeby taki przygłup kogoś znalazł bo narobi kolejnych przygłupów,natura wie co robi

Gość sara09890
Jest normalny, mily ale ma opory do dziewczyn na poczatku znajomosci jest bardzo niedostepny.... chciialabym zeby jakos uwierzyl w siebie moze jest tu ktos kto ma podobny problem? Dodam tez ze z wyglady jest raczej brzydki ale jak wiadomo sa dzieeczyny ktorym moze by sie spodobal :)

Gość sara09890
up

Gość gość
A co ciebie to tak martwi matko Tereso? Rozłóż giry i mu "pomagaj" :-)

Gość gość
Przytul go i wytłumacz że to nie ważne . Niech szuka tej odpowiedniej kobiety jest ich wiele.

Gość rjana
najgorsze jest to ze jest brzydki a szuka ladnej. w takiej sytuacji raczej nikogo nie znajdzie i twoja chec pomocy na nic sie zda. a moze delikatnie mu zasugeruj aby troche obnizyl poprzeczke- np gdy jakas dziewczyna sredniej urody tak jak on sie nim zainteresuje a on ja oleje powiedz mu cos w stylu "pasowalibysacie do siebie" albo gdy spodoba mu sie jakas sliczna dziewczyna ktorej z kolei on sie nie spodoba powiedz "taką ladna dziewczyne na pewno interesuja tylko faceci w typie Davida Bekhama a takich przystojniakow malo" moze zrozumie na jakim poziomie powiniem szukac.