Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiecie jak myć zęby

Polecane posty

Gość gość

90 % naszego spoleczenstwa nie wie jak poprawnie szczotkowac zeby zaloze sie ze wszystkie te piekne wypachnione ubrane wymalowane paniusie maja mega syf w jamie ustnej i miedzy zebami a to wszystko przez to ze w szkole nigdy nikt nie uczyl metod szczotkowania i dbania o higiene. zaloze sie tez ze wszyscy na tym forum pilujecie zeby przez 1.5 min i idziecie spac a miedzy zebami gnije wam jedzenie

Gość gość
1. Używam nici, co najmniej raz dziennie. 2. Używam szczoteczki sonicznej nastawionej na 3 minuty. 3. Umiem manualnie czyścić metodą Stillmana (zalecona przez dentystę). 4. Używam płynów do płukania ust. 5. Tak samo o zęby dbają moi rodzice, mój mąż i moje dzieci. Dziękuję, dobranoc.

Gość gość
1.Używam szczoteczki elektrycznej naprzemiennie z soniczną. 2.Codziennie wieczorem używam specjalnych szczoteczek interdentalnych ( takich malutkich o przekroju walca lub stożka). 3. Nić obowiązkowo codziennie. 4. W podrózy używam zestawów podróznych - mała szczoteczka, mikropasta. 5.Okazjonalnie uzywam specjalnych szmatek z mikrofibry do mechanicznego usuwania z osadu - dla mnie rewelka. 6.Używam 2 razy w tygodniu waterpika do wymywania strumieniem wody przestrzeni międzyzębowych. Wystarczy?