Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama z Irl

Migdalki i pecherz

Polecane posty

Gość Mama z Irl

Pisze tu bo przegooglowalam wzdłuż i w szerz i nic nie znalazłam na temat powiązania migdalkow z pecherzem. Miałam niecałe 3 tyg temu usunięte migdalki i 2 dni temu tuż po odstawieniu prochów przeciwbólowych dostałam zapalenia pęcherza i brązowy jednorazowy sluź w niewielkiej ilości. Może zapalenie nie mieć związku z tym ze przez 3 tyg brałam silne środki na bol ale mam tez dreszcze i bóle brzucha , okres miałam dostać 2 dni temu. Do lekarza za bardzo mi sie nie spieszy, bo mieszkam w Irl a tu ogólnie zalewają każdy problem i zalecają paracetamol. Proszę napiszcie czy macie jakieś spostrzeżenia na ten temat albo jakiś przydatny link! z góry dzięki Mama z Irl

Gość gość
Nie ma takiego powiązania.Przypadek zrządził ze podłapałas jakieś świnstwo.Być moze to sprawa bakteryjna.Potrzebne są leki.Nie wiem co mozesz tam kupic na te sprawy.Tutaj jest wiele środków.Chyba ze masz cos w domu," furagin"?

Gość Mama w Irl
Dzięki Gościu za odp tak cholernie mnie bolało ze udało mi sie uzyskać od lekarza badanie moczu i stwierdził od razu ostre zapalenie pęcherza i antybiotyk, powiedział tez ze raczej nie ma to powiazania z migdalkami.

Gość gość
ja też bym tego nie wiązała, możliwe jedynie że po zabiegu byłaś osłabiona a wtedy łatwiej o infekcje. Dobrze że dostałaś antybiotyk.Pamiętaj o osłonie żeby nie dołapać grzybicy po antybiotyku-ja brałam provag 3 tygodnie, do tego sok z żurawiny albo suszone owoce i witamina c.