Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosc Facet pracuje za granica a ja sama z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Witam chcialam sie wyzalic. Otoz jestem w zwiazku 6 lat mamy coreczke 2,5 letnia . Moj facet od 2 lat pracuje za granica przyjezdza 3 razy w roku. Od jakiegos czasu brak mi sil nie mam na nic ochoty moje zycie konczy i zaczyna sie na wychowywaniu dziecka caly czas w domu . Czuje ze zaczynam swirowac, Rozmawialam z facetem na temat tego aby wrocil do kraju nie chce o tym slyszec ostatnio poinformowal mnie ze planuj ekupic tam dom to mnie calkowicie rozbilo. On tam ma znajomych brata . Doradzcie mi co mam zrobic bo juz nie wytrzymuje:(

Gość gość
Wyjechać z dzieckiem do niego.

Gość gość
Wyjechać do niego.

Gość gość
nie mam mozliwosci wyjazdu prowadze tutaj firme i jestem zobowiazana jeszcze przez jakis czas ja trzymac.

Gość gość
Ale się zgadzamy :-)

Gość gość
Pozatym nie wiem czy zdecydowala bym sie wyjechac z dzieckiem do NORWEGI ...Kto chociaz troche orientuje sie w temacie ten wie dlaczego:(

Gość gość
Kochana, z pewnoscia i jemu brakuje was. On chce wam zapewnic lepszy byt, mysli o tym by nic wam nie brakowalo a ty jeszcze masz watpliwosci i sie zastanawiasz co robic. Leć do niego z dzieckiem i dziekuj za wszystko co dla was robi. Taki facet to skarb:-)

Gość gość
wszystko robi dla nas? to dlaczego zamiast na swiéta wielkanocne przyjechac do nas woli w maju przyjechac na jakas impreze rodzinna? prosilam go aby nam tego nie robil aby przyjechal na swieta to nie chce o tym slyszec , jednak na impreze rodzinna owszem...

Gość gość
W temacie ze ciagle w domu i wszystko kreci sie wokol dziecka. W odpowiedziach nizej ze prowadzi firme... albo kiepskie prowo albo kobieta sie juz gubi.

Gość gość
Tak prowadze firme w domu - sprzedaz internetowa. I w niczym sié nie gubie. to ze ktos na sile próbuje szukac dziury w calym to juz nie moj problem.. chcialam uzyskac wsparcia otuchy jakis milych slow jednak przeliczylam sie

Gość gość
On jest w norwegii wiec nie licz ze bedzie przylatywał co miesiąc.musi wybierac kiedy i na ile przyjedzie.moze poprostu nie ma mozliwosci na swieta.zrozum czasem go zamiast patrzec tylko na swoje widzi mi sie

Gość gość
wiesz co nie wydaje mi sie ze patrze na moje widzi mi sié. Jego znajomi moga na swieta przyleciec a i on sam dostal wybor albo swieta albo maj . Wybgral to drugie wiec?

Gość gość
Taaa....i ta sprzedaz internetowa ty musisz prowadzic "jeszcze jakis czas". Prowo az iskry leca :D

Gość gość
Wybral co wybral, nie zalezy mu na tobie. Tobie na nim tez nie specjalnie bo wyjechac nie chcesz, zaslaniajac sie handelkiem online.

Gość gość
dostalam dofinansowanie z urzedu pracy kto wie co kolwiek w tym temacie wie ze musze go ttrzymac przez jakis czasi inaczej bede musiala zwrocic koszty. Zreszta nie wazne. Dziekuje Milej nocy

Gość gość
Marudna, znudzona baba szuka sensacji... sama się miesza w głupotach które wymysla.

Nie przesadzaj :) wbrew plotkom Norwegowie nie odbierają nikomu dzieci bez powodu :) tylko jak już komuś odbiorą nigdy nie powie całej prawdy co i jak, tylko tą część, która jego pokazuje w dobrym świetle :) Znam kilka rodzin, które długi czas mieszkają w Skandynawii i jakoś nikomu dzieci nie odebrano i w ogóle nikt się nie czepiał.