Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagaa1975

W czym przechowywać pokarm mamy ?

Polecane posty

Gość Dagaa1975

Dziewczyny chciałabym się dowiedzieć jakie macie doświadczenia odnośnie przechowywania na później odciągniętego pokarmu. Widziałam na rynku i pojemniczki do przechowywania pokarmu i woreczki. Te drugie wydają mi się atrakcyjne cenowo ( na kbaby_pl właśnie znalazłam je w cenie 22 zł za 20 sztuk) Jak myślicie sprawdzają się te woreczki ???

Gość gość
ja w takich woreczkach mroziłam pokarm... bardzo wygodne, a jak chciałam przechować tylko w lodówce to w butelce (w tej co odciągałam)

Gość Serenada25
Zaciekawiłyście tymi woreczkami. Trochę może wstyd ale też nie zdawałam sobie sprawy, że pokarm można mrozić :/ Mamą będę za 6 miesięcy, mam nadzieję do tego czasu wyedukuję się :) Podoba mi się, że woreczki BabyOno nie są leżące tylko stojące więc pokarm nie ma możliwości rozlania się przez zmrożeniem.

Gość gość
Jest na stronie foliapak.com duży wybór różnego typu opakowań foliowych. Ja głównie się u nich zaopatruję w spożywcze opakowania, konkretnie w te na kurczaka z różna, mają taką specjalną kategorię. Bardzo praktyczne, mocne, nie przepuszczają tłuszczu, przez co się człowiekowi nic na rękę nie leje. Wcale nie trzeba za jednym razem jakiegoś super dużego hurtowego wręcz zamówienia robić.