Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lluna19

Mam 19 lat i nigdy się nawet nie całowałam

Polecane posty

Gość lluna19

O randkach czy posiadaniu chłopaka nie wspominając :) Od czego to może zależeć? Dodam, że nie jestem aspołeczna, na ulicy raczej nie straszę (twarz od znośna i 55kg przy 164cm wzrostu, największych niedoskonałości na pierwszy rzut oka nie widać), ani z zachowania nie jestem skończonym chamem. Ot, takie sobie zwyczajne dziewczę z trochę pokręconymi zainteresowaniami co prawda, no ale bez przesady (nauki ścisłe między innymi). Trochę mnie to zaczyna męczyć, smucić, odrobinę martwić, bo naprawdę jest mi czasem mocno samotnie.

Gość gość
Ja bym się przytuliła do dużego zwierzątka pies albo koń. Nie ma sensu całować się z byle kim.

Gość Buran92
Ja mam 22 i to samo. No ale ja akurat jestem aspołeczny.

Gość lluna19
Ile można męczyć własnego psa... Ja wiem, że futrzaki mają dużą tolerancję na ściskanie i zgniatanie z miłości, ale niezniszczalne w końcu nie są. :)

Gość Nie jestem brzydal
Hej witajcie i co w tym dziwnego ja mam 21 lat i nie miałem dziewczyny i też nigdy się z żadną jeszcze nie całowałem :)

Gość Buran92
Jest to dołujące czasami, szczególnie jak się obserwuje podboje innych. To jest właśnie wiek na spotykanie się z kimś a ja nic takiego nie robię chociaż bym chciał.

Gość lluna19
Coś dziwnego podobno jest. Tak się mówi przynajmniej. Chociaż jak nie jest, to dla mnie i lepiej.

Gość lluna19
W samym środku wielkiego miasta :x