Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były i jego chamskie zachowania! WEJDZCIE

Polecane posty

Gość gość

Były KTORY SAM ZERWAŁ (wg niego w zgodzie) ma dziwne zachowania, raz jest mily, łązi, całuje,przytula.. innym razem wyżywa sie na mnie, nie raz nawet sie drze, bez powodu, ogólnie jest chamski, rozstalismy ise bo On sie wypalił , chciał kontaktu po zerwaniu, a ciagle mam wrazenie, ze ma do mnie o coś żal, pozniej zazwyczaj przeprasza, jest dobrze i znow to samo. Potrafi sie wydrzeć, jakby chciał sie wyładować..czemu tak jest? Powiedzcie ktos mial podobnie? To nie jest tak, ze mnie gnoi non stop, tylko ma takie dziwne momenty, jakby miał do mnie ukryty żal o coś.. nie wiem o co, to jestz takim wyrzutem.

Gość witekx
a ja mam wiedzieć?

Gość gość
pytam czy ktos mial podobnie co to znaczy ? Nikomu tak nie robi tylko mi, to boli, bo nic mu nie zrobiłam, a On jak mu nie przypasuje coś to zawsze sie mnie up******i, jakby mial do mnie jakiś żal, znajomi mowia, ze to dlatego, ze dalej cos do mnie czuje.. i nie moze tego przeboleć mnie sie wydaje zupełnie inaczej, bo przeciez zerwal i mnie nie chciał... jednak czasem dalej nie daje mi spokoju całuje przytula

Gość gość
zerwij z nim wszelkie kontakty i niech sie wyzywa na kims innym ;)

Gość gość
To po co z tym chamem jeszcze sie spotykasz ?

Gość gość
Może to brzmi źle ale . . .go kocham. A on to chyba wykorzystuje. Strasznie się zmienił po zerwaniu albo dopiero teraz pokazuje prwdxiwe oblicze. Nie jetrsmy razem pol roku a ja ciągle o nim myślę. Nikt poza nim mnie nie interesuje.

Gość gość
Wiesz czemu? Bo manipuluje tobą.. Zerwał nie dlatego że się wypalił tylko dlatego że myślał że będziesz go błagać o powrót..i rozpaczac po nim..a że tego nie robisz to się wkurza..i o to chodzi. A w takich momentach gdy się przytula, całuje próbuje w to wznowić uczucie.. Bo widzi że masz go w d***e.. I myśli że jak wznowi to ty zaczniesz go błagać by wrócił.. A że nie blagasz, to pokazuje żale i stąd tobie się wydaje że ma żal. Założe się że jakbyś teraz zaczęła za nim latać i pokazała mu uczucia to by znowu zrobił się specjalnie obojętny..i przestał cie przytulać i całować..bo by jego ego było już podłechtane..

Gość gość
Nie wiem jak mozecie byc z takimi chamami. Moj facet jak z nim jestem 2 lata tak nigdy nie podniosl na mnie glosu a juz na pewno nie nawrzeszczal :o

Gość gość
Patoli nie brakuje.

Gość gość
Bo kobiety a przynajmniej większość lubi jak tratuje się je jak szmaty, lubią być poniżane, itd... kobieta to chora istota już od urodzenia.

Gość gość
Właśnie nie nigdy jak byliśmy razem nie podniósł na mnie tonu. Nigdy mnie tak nie traktował teraz dopiero. Ma takie loty Raz mówi zemu mnie brakuje chce żebym była obok innym na mnie Wrzeszczu . ja nie daje siec tak traktować po prostuvnadal go kocham ale niecwien co się z nim dzieje powoedzial kiedyś koledze ze wrocilby. Ale ze boi się ze nie podolam. . . i tkcto sie ciągnie

Gość gość
Sory pisze z telefonu i tak wychodzi.

Gość gość
Wyraźnie odpowiedziałam ci czemu się tak zachowuje powyżej..a ty dalej niewiesz i niewiesz..

Gość gość
Dziewczyno jeśli on się tak zachowuje w stosunku do ciebie teraz, to co będzie kiedyś? Może zacznie cię tłuc jak będzie miał ochotę? Żaden normalny facet nie będzie ubliżał i nie będzie wrzeszczał na kobietę, nawet na swoją byłą, bo nawet jeśli nie wyszło to nie powód by kogoś tak traktować, zwłaszcza kogoś kogo podobno się kochało.

Gość gość
Ciężko poznać sami goście. Tylko ze JS go pytalan czy jest pewien on zd TaK. Znsjlmym mówił Ze może wrócić jak się ogarnie a mi ze nigdy. Co mam myśleć .chciał normalnego kontaktu a teraz takie cos a

Gość gość
Uderzyć to watpie ale zaczynam się go bac nigdy na mnie nie podniósł tonu jak byliśmy razem dopiero po zerwaniu o każda blachostke

Gość gość
sama sobie jestes winna ;) jak chcesz byc z kims takim. dla mnie jedno chamskie zachowanie faceta i juz go niema w moim zyciu :P i tego bede sie zawsze trzymac !

Gość gość
Ten facet jest jakiś rozchwiany emocjonalnie i ma coś z głową, rzucił cię, a teraz wyżywa się za to że za nim nie latasz jak głupia i nie prosisz o powrót, podrażniłaś tym jego chore ego... olej go totalnie, zerwij kontakt i znajdź normalnego faceta, a nie takiego popaprańca. Gdyby mój chłopak, nie ważne czy obecny czy były, był dla mnie chamski, to już nigdy w życiu nie zobaczyłby mnie na oczy... szanuj się dziewczyno, bo jeśli ty się nie uszanujesz to i inni nie będą tego robić.

Gość gość
Ja to rozumiem ale wiecie. . ciężko tak nagle tym bardziej ze był dla mnie taki kochany i nagle zmiana. . czasem zachowuje się jakbym to ja go rzuciła . .

Gość gość
Ci co terroryzują i katują swoje zony, też byli mili i kochani... do czasu! A zaczyna się właśnie od nieokazywania szacunku, potem krzyki, wyzwiska i dochodzi do rękoczynów. Obwinia Cię bo nie padasz przed nim na kolana i nie błagasz o powrót, a to ubodło jego ego.... nie warto być z kimś takim, ale to twój wybór i twoje życie. Jako facet mówię ci że on kompletnie cię nie szanuje, a jak nie szanuje, to tak naprawdę ma cie gdzieś.

Gość gość
Do tego zmierzał ze ma mnie gdzieś a ion i inni robią mi wieczne z mozgu.

Gość gość
Gość jest chory i niedojrzały emocjonalnie, stąd te jego gierki, które mają ci namieszać w główce, nie słuchaj co mówi, nie słuchaj znajomych, tylko zapomnij o nim i rozejrzyj się za kimś normalnym, na kim mogłabyś polegać. Odszedł, jego sprawa, widocznie nie chciał z Tobą być, niech teraz żałuje, a Ty się ciesz że pozbyłaś się go na dobre ;)

Gość gość
Sieczke mialo być.

Gość gość
Tylko ze mija pol roku a ja nadal nie mogę Jestem zależna od niego i jego nastrojów. On ma juz 31lat nigdy przede mną nie miał dziewczyny tzn w łóżku miał. Mówił kiedyś ze nie wie c to miłość po zerwaniu i mam mu pozwolić się nauczyc

Gość gość
Facet cię rzucił, bo mu się znudziłaś, teraz odkrył że brakuje mu bzykania, ty się do niego nie łasisz i jesteś obojętna na jego miłe gesty, to się wścieka na ciebie bo nie dajesz mu zaliczyć... proste!!!

Gość gość
On celowo cię od siebie uzależnił, to się nazywa toksyczny związek, u takich ludzi zmienne nastroje to norma... uciekaj od niego jak najszybciej, bo zmarnujesz sobie życie. Żeby się od niego uwolnić musisz urwać kontakt.

Gość gość
Problem jest jeszcze wctym ze nawet o seks mu nie chodzi.to ja zawsze jestem bardziej napalona.

Gość gość
Sorry ze tak bez składni ale z telefony jest inaczej :) uzależnił wiem o tym ale po co. . prędzej zsdns nie chciała z nimm byc a teraz to nawet nie szuka . . wiec o co chodzi.

Gość gość
Jakc byliśmy razem NK igdy taki nie bylcnsgle taka zmiana . . teraz pije na umor

Gość gość
IDE spać dziękuje za rady rano się odezwę.