Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja żona

Polecane posty

Gość gość

sika do kabiny prysznicowej w czasie kąpieli , mówiłem jej że jak jej sie chce to niech wyłazi na klozet spod prysznica a ona " a tam to tylko siki "

Gość gość
No bo to tylko siki, co ty chces :P jak sie siła pod prysznicem to nie ma sie grzybicy stop, wiec grzybica albo siki!

Gość BrzydkaOna
Mój mąż sika do umywalki, a pisuar obok. Jednak twierdzi że nic co ma przedrostek pis, nie toleruje:D:D

Gość gość
I myjesz ręce w tej umywalce? Ja bym się brzydziła....

Gość BrzydkaOna
ee tam, pissing to pewna forma perwersji:D:D Nie koniecznie mocz musi budzić obrzydzenie:P Jakby Ci na buzię , albo do się zsikał, to zmieniłabyś zdnanie:D:D

Gość gość
Nie obrzydzaj mnie.

Gość BrzydkaOna
ależ nie mam zamiaru, to że ty nie lubisz, czekolady nie znaczy że, mi też ma niesmakować. Kurcze przecinek przed że , czy po :-/?

Gość gość
ja tez sikam pod prysznicem, niewiele ludzi sie przyznaje ale w anonimie potwierdza. masa ludzi sika pod prysznicem dlaczego? bo kabine prysznicowa jest "samoczyszczaca" tam sie ciagle uzywa mydla szamponu zelu pod prysznic ja sobie sikniesz to to sie automatycznie neutralizuje :D i dupke tez odrazu myjesz...jak dla mnie bardziej higieniczne niz podtarcie sie na kiblu.

Gość gość
urynologia

Gość gość
Jesli się nie mylę, to w ubiegłe wakacje temat siusiania pod prysznicem był poruszany w radio po tym, jak jakas "celebrytka" się do tego przyznała. I wszyscy zgodnie stwierdzili, ze jest to bardzo ekologiczna sprawa, bo oszczędza się przez to wodę, którą normalnie zuzyłoby się do spłukania w kibelku.

Gość gość
Ja tez tak robie

Gość gość
Ja też sikam, wielkie rzeczy.

Gość gość
Nie pozwalaj. Naucz brudasa podstawowych zasad higieny, bo jak sobie tak pozwolisz to ci jeszcze kloca zechce postawić na klatę.

Gość gość
my mamy lazienke i toalete osobno i zona czesto rano jak sie "picuje" siada na wannie i sika. nie widze w tym nic zlego :P