Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaaa123

wakacje, czas na diete!

Polecane posty

Gość martaaaa123

Juz za 3 miesiace wakacje, pora zmienic oponki z zimowych na latnie dlatego tez...postawnowilam podzielic sie z wami swoimi postanowieniami. Zapisalam sie do Centrum Gaca w Warszawie. Moja kolezanka wybrala sie rok temy, efekt rewelacyjny!

Gość gabrys47
ja wreszcie znalazłem swoje miejsce do ćwiczeń i sposób do odchudzania! To nie jest tak, że jest to dieta cud czy kolejne ekstra ćwiczenia. To jest długotrwała przygoda i wyzwania wymagające zaangażowania i zaufania!

Gość wyklad
wyklady w Gaca Centrum w Warszawie odbywaja sie w srody o 19

Gość karok35
i jak ci idzie dieta w gacy?

Gość gość
Coś to "centrum" musi ciężko prząść, skoro nikt tam nie chodzi i tak d3bilinie spamują, żeby choć jednego jelenia znaleźć :D :o

Gość martaaa123
spamujesz to ty moj watek :) sprawdz sobie co to CENTRUM GACA, aaaa ok nie umiesz :) pomoge ci, wejdz na strone www.gacasystem.pl. moze tam znajdziesz ciekawe informacje dla siebie, ktore rozjasnia twoje myslenie. Na wyklad tez mozesz isc, nikt ci nie broni. Ja bylam i inspiruje kazdego

Gość martaaa123
jak idzie? poczatki sa ciezkie jak w kazdej diecie, bo trzeba zmienic nawyki zywieniowe. Ale daje rade, motywuje mnie silownia i spadek wagi, ktory z kazdym dniem idzie coraz bardziej w dol :)

Gość gość
Idź na diety z tym swoim wątkiem, to jest dział o zdrowiu i urodzie. Wróć jak już ładna i zdrowa będziesz:-).

Gość Maira121
Gość, a uważasz że odchudzanie nie ma nic wspólnego ze zdrowiem?!

Gość karolina886
aby prawidlowo funkcjonowal organizm nalezy dobrze sie odzywiac. A uroda? laczy sie w ten sam sposob. Ludzie chorzy tez sie odchudzaja a wydaje mi sie,ze dla niektorych to wlasnie problem ze zdrowiem a nie problem emocjonalny przed wakacjami. pozdrawiam

Gość Maira121
Ja jestem innego zdania. Według mnie ludzie, częściej odchudzają się dla urody, a Ci którzy odchuadzają się tylko przed wakacjami a potem żyją przez cały rok niezdrowo i znowu przed wakacjami się odchudzają to wtedy doprowadzać swój organizm do różnych problemów zdrowotnych. Pytanie czy warto?

Gość karolina886
owszem na warto, ale ja np znam takie osoby ktore sie odchudzaly nie ze wzgledu urody a dlatego ze byly otyle i zle sie juz z tym czuly. Brak kondycji, coraz wiecej chorob, bole kolan, kregoslupa