Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile w nocy spia wasze 3, 4mc dzieci

Polecane posty

Gość gość

Jak czesto sie budza ,ile wypijaja mleka(pyt do karmiacych mm).ile spia w dzien. Moja ma trzy mc i nie widze postepu odkad sie urodzila jest ciagla tak samo. Malo spi budzi sie w nocy co 2 3godziny.Wypija max120ml a zdarza sie ze 60 i za hodz znowu chce 60.

Gość gość
Moja córka jak miała tyle to wstawała o 3-4 w nocy i wypijała mleko ok 120 ml i spała do 7-8. Teraz ma 9 mc i śpi całą noc. W sumie przesypia już od 5-6 mc noce.

Gość gość
a w dzień jak była mniejsza spała ok 4 godziny teraz jak jest starsza śpi tyle samo.

Gość gość
Moja kilka dni temu skonczyla trzy miesiace. Zasypia po kapieli, ok.19. Budzimy ja ok.22. i je 140 ml i nastepny raz budzi sie ok.5.30 albo 6:-) i tak juz od ponad miesiaca. W dzien je roznie i spi czesto ale krotko, srednio ma 4-5 drzemek po ok.40 minut., a je co trzy cztery godziny po 140

Gość gość
Moja skonczyla cztery miesiace kilka dni temu. Zasypia o 19. Karmienie miedzy 3-4. Wstaje kolo 7 i nastepne karmienie.

Gość gość
Pamietam bo moj akurat przeszedl na butle jak skonczyl 3 miesiace. I kapiel byla kolo 19, potem butla-wypijal ok 180 ml z miarka-dwiema kliku ryzowego. Kolo 12 dawalam mu na spiocha,jak sama sie kladlam spac mleko,wypijal kolo 100 ml i spal do rana,tzn,kolo 6 dawalam znow butelke,jak sie krecil,ale tez wypijal tylko ok.50-100 ml.do dzis mu tak zostalo,ze jak glod nie daje mu spac dalej,to troche podje i spi dalej.a ma juz rok. Dosc szybko zrezygnowal z tego jedzenia o 12 i dostawal dopiero kolo 6.ale tez wiecej nie chcial. Czasami nie kadl do przebudzenia takiego konkretnego. Bo tak to noce przesypial cale od urodzenia,zjadal tylko na polspiaco nawet oczu nie otwierajac.

Gość gość
Oczywiscie zdarzalo mu sie przebudzic w nocy ale to na smoka lub po prostu wode.a w dzien jak spal to nie pamietam.

Gość MamaAlicji
Moja córka skończyła niedawno 4 miesiące. Przed 19 jest kąpiel, później butla (zjada różnie od 120 do 180-zależy ile w dzień jadła) zasypia przed 20 i śpi do godziny 7 rano. W nocy nic nie je, budzi się tylko czasami jak ma chęć na smoka i za pare sekund śpi dalej. Wiadomo czasami ma gorsze noce że budzi się raz czy dwa i płacze ale rzadko. W ciągu dnia ma dwie-trzy półgodzinne drzemki i jedną dwu godzinna (raz na jakiś czas jej nie ma to częściej drzemie po pół godziny)

Gość gość
moja spi 3 razy dziennie, je co 3 h, w nocy je tylko 1 raz