Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za firma dla dzieci PETIT BATEAU

Polecane posty

Gość gość

zna ktoś?? kuzynka przysyła mi z Francji ciuchy dla córki tej właśnie marki, nie wiem czy nie poprosić o jakieś ładne rzeczy Next czy coś, co znam ;/ znacie? macie? co powiecie, jaka to jest jakość??

Gość gość
Ty nam powiedz. Bez znanej marki nie poznasz czy to ładne, czy nie, i jakiej jakości? Nie wspomnę o tym że życzenia wobec darczyńcy są nie na miejscu.

Gość gość
"mów co chcesz dla małej", to mówię, że kurtkę, body, sweter jakiś... a tak równie dobrze mogłabym powiedzieć, że jakieś sukienki next i tyle. nie rozumiesz to po co krytykujesz, ja jej kiedyś b.wiele pomogłam i te parę ciuchów to nic w porównaniu z tamtym tematem, więc mogę mieć to co się przyda a nie co zaraz wystawię na allegro.

Gość gość
jakosc bardzo dobra, to sa ubranka dosc drogie

Gość gość
to nie widzisz sama czy są dobrej jakości i ładne? A może chodzi o to, czy nie są przypadkiem tańsze niż te co znasz?

Gość gość
dobra marka I ciuszki petit sa 2razy a nawet 3 razy drozsze niz Nexta.Ale jak to wiekszosc bab ze wsu jak nie zna to woli popisywac sie Nextem ,bo marka ta jest czesciej uzywana.Mowie czescie ,bo jest tansza I pewnie dlatego.A ty co nie widzisz ,ze ciuch jest dobrej jakosci.

Gość gość
zwykle body tejze firmy to koszt 140 zł, ogolnie markowe bardzo dobre , jakosciowo ubranka

Gość gość
bielizny dla mojej malej uzywam tylko z petit bateau, od bodziakow, po podkoszulki i majtki teraz, sobie tez kupuj****ardzo fajna i solidna marka

Gość gość
no jak mam widzieć jakiej jest jakości jak dopiero paczka będzie do mnie szła :D buahaha

Gość gość
nie znam marki, bo nie ma jej w Polsce-mam prawo nie znać, czy nie mam prawa?? a może każdy Francuz powinien mieć w swojej szafie t-shirt od Kupisza? hm?

Gość gość
bardzo droga marka butikowa, ale jest wiecej fajnych francuskich firm