Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj parner powiedział do mnie, że

Polecane posty

Gość gość

"chce mi się kobiety". Nie powiedział, że np.chce mi się ciebie. Co o tym myslec?:(

Gość gość
Ze jak ty mu nie dasz, to weźmie od innej.

Gość gość
Powiedziałam mu ,ze niech wyjdzie na ulicę tam masę kobiet spotka!:(

Gość gość
I wyszedł?

Gość gość
I dobrze mu powiedziałaś. Dziwny tekst, choć sporo zależy od kontekstu ;) Może to nie było nic złego :)

Gość gość
Nie wyszedł. Ale jak zabrzmialoby to, gdybym ja powiedziała, ze chce mi.się faceta?:( Samo się nasuwa, ze obojetnie jakiego!:( No jak ja mam się czuć? Czyli na pierwszą lepszą z brzegu kobietę ma ochotę się rzucić? Nie pojmuję. Panowie wytlumaczcie mi to, proszę.

Gość gość
Larry, to chyba nie bylo do mnie. Skoro chce mu się kobiety, nie znaczy, ze chce mu się mnie. Chyba jakiejkolwiek tej kobiety, byle kobiety:(

Gość gość
To zwykłe niefortunne sformułowanie, nie pomyślał i palnął głupotę... pewnie chodziło mu o to że ma ochotę na seks, oczywiście z Tobą :)

Gość gość
No nie wiem. Mi nie przyszłoby przez myśl powiedzieć, ze ...chce mi się faceta!:( Powiedzialam, ze chce mi się Ciebie...

Gość gość
Larry, ja sobie nie wyobrażam powiedzieć do bliskiej mi osoby, że chce mi się kogoś:(

Gość gość
niefortunny dobor slow, nie sadze zeby bylo cos wiecej, palnal glupote i tyle...ja tez czesto mowie do mojego faceta " chce siusiaka," nie mowie,ze jego, ale on i ja wiemy o ktorego siusiaka chodzi :)

Gość gość
Kobieta zawsze będzie się czepiać słówek, jedno słowo i od razu awantura ;) chce mi się kobiety, to nic innego jak stwierdzenie "mam ochotę na seks"... gdyby chciał innej, to nie mówiłby tego Tobie, to chyba logiczne!

Gość gość
dokladnie, nie pasi ci? idz mu zrob awanture, powiedz, ze ma mowic,ze ciebie i juz...facet pewnie zrobi wielkie oczy i pomysli,ze ma do czynienia z idiotka, chyba bardzo chcesz sie poklocic i szukasz pretekstu

Gość gość
No dla mnie to nie jest logiczne!:(

Gość gość
Bo jesteś kobietą, a wy nigdy nie myślicie logicznie, tylko kierujecie się emocjami :) szukasz byle pretekstu, aby dosrać swojemu facetowi... wy kobiety zawsze tak robicie.

Gość gość
musze sie zgodzic...jak mnie nosi tez dopierdzielam sie o byle gowno...moze ochlon troche i zastanow sie, czy po prostu ci hormony troche nie buzuja i masz ochote sie pozrec o p*****ly czy moze problem lezy gdzies zupelnie indziej...mzoe jestes ogolnie zazdrosna albo zla o cos i jego slowa zinterpretowalas w ten czy inny sposob

Gość gość
Kobietę nosi jak cierpi na efekt niedobzykania ;) jak jest dobzykana porządnie, to anioł nie kobieta :)

Gość gość
Oj tak, z tym muszę się zgodzić w 100%, moja też czasem miewa jazdy i wtedy biorę ją od razu do łóżka, najpierw się opiera, ale zaraz sama przejmuje inicjatywę, a po seksie zmienia się o 180 stopni i jest już bardzo milusia, aż czasem przesłodzona nawet ;)

Gość gość
:-)

Gość gość
Piszcie

Czepiasz się o głupstwo.Ale skoro zamiast teraz mieć dziki seks z facetem to walnij focha i wepchnij go w ramiona innej,normalnej kobiety...

Gość gość
Czyli w twoje ramiona?;)

Moje są już zajęte ale nie rozumiem w czym problem.Faceci są prości w obsłudze-mają tylko jedną dźwignię ;). A tak na poważnie to nie mówią wierszem tylko po męsku.Gdybym była mężczyzną i by mi partner wyjechał z takim tekstem to poczułabym oddech konkurencji na plecach ale tak?Uśmiechnęłabym się i spełniła jego chętkę :classic_cool:

Gość Izkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
za bardzo czepiacie sie słówek i same stwarzacie sobie problemy