Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie są Andro, JzB, Cukierek i SM ?

Polecane posty

Gość gość
Cukier zginął w wypadku samochodowym.

Mnie zawsze w jakim kierunku idzie Andro, dobry rozpisany leszczyk uwikłany w niejeden konflikt, bo .... pisze zbyt dobrze a to nie podoba się Gwiazdorkowi i innym z ambicjami :P JzB, Cukierki i SM'emy to bawidamki, kogo tu wspominać :O Nie zrobię nawet dwudziestu pompek, kiedy zostaną ośmieszeni, przez prosty tekst jakiejś ambitnej niedorajdy, która jest tu pierwszy raz.

Gość gość
Nowy żal Ci duupe ściska że nie o tobie mowa ? :D

Nic mi nie ściska :) , akurat kojarzę te projekty a że lubię wcisnąć swoje trzy grosze i do tego w nie swoje sprawy, to moja wada. :( Ale lubię być tam, gdzie coś się dzieje. ;) Nawet jako statysta :D :D

Gość gość
Jezusie ..skąd wy bierzecie te rewelacje??Czy was p******* do reszty!!

Gość gość
Jak można wywlekać prywatną korespondencje?? Ada wam ufała gnoje i dlatego mówiła wiele rzeczy.

Jesli poruszacie te projekty minionej epokełłe, to wtrątzę swoja lampkę wkustnego denaturatu ;) mam tzo, tyrałem bonza Cukierka :D który okazał się przewrażliwionym trampkarzem z napisem na kujonkach mejd in Jej królewskiej włości ;) :D eSeMu to taki lizacz, pojawiał się w otoczeniu kurtyzan, latawitz innych biurw tzo dawały za rogiem i się bały :P miał okazję kopnąć w piłkę, nie trafił nawet w murawę ;) Androgen to jajtzarz, z ligii trampkarzy przrzucił się na jajtzarzy :D Jego tekst o dziesięciu jajkach dziennie zabija ze śmiechu naćpane smrrodem ze skarpet lumpa nietoprze :D typ maczo z namalowanym kaloryferem na kartce papieru, tzo postanowił zaliczyć kilka tzip które zapomniały jak się drapie pe.ezdełle ;):D w rzeczywistości chłop kltóremu juz dawno zwiędły jajtza :P:D:D

A pewnie że ch​uj, nawet nie wyobrażasz sobie jak wielki, na tyle by tam popuścić, tam pocisnąć a w warunkach koniecznych staną

Gdzie jest... :) To kompletnie nietrafiony temat, bo i ja chociaż jestem z kamienia ;) , to zacznę w sentymentalnej naturze zacznę wspominać... i zacznę od ludzi, którzy pisali tu od... nieważne :) było miło. :) I tak, była Lagi.... ;)

Gość gość
Niezły przegryw amstaf ;-)

Nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie :) Ja tam trzymam kciuki za Amstafem, bo... dotrzymuje słowa :) Mimo że wiatr wieje w oczy. :) 🖐️

A Duchełłe w ogóle tu jeszcze pisze? Czy może rubaszny człowieczek odpuścił sobie, zmęczony od tych całowania damskich rączek?

Lepiej napiszcie, ( ci co wiedzą ) co dzieje się z "Grubą" ? Ta bezczelna damska osóbka, chyba tak po prostu nie mogła zniknąć. :( Była i pewnie jest tak dobra w swoim wyszczekaniu, że wymienieni kolesie zastanawiali się jakiej pasty do butów używa, by Jej Martensy lśniły, jak psu jajca. :P

I tzo pomarańczo myślisz, że tą tanią wrzutką wzruszysz moje ramionełłe :P nitz podobnego, musisz jeszcze przegrać z pięć latełł żeby zrozumieć mnie i moje ekosysteme ;) moim tzelem jest pierrd na luzie i totalne wypróżnienie w kosmosełłe :D chcę upier.rdolić swój przegryw, zbrukać opinie, a Ty swoimi tekstami wpisujesz się w moje plane :D:D

Gość gość
salowa chyba nie dopilnowała pasów i klamer zwykle wiążących naszego zbysia do łóżka na noc:classic_cool:

Gość A mnie zastanawia
gdzie się podział Ajron? Wiem, że wszyscy twierdzą, że on wciąż tu siedzi, ale nawet jeśli, to pokazuje się raz na ruski miesiąc ... A mi go brak :)

Gość gość
jak to ktoś mądry kiedyś powiedział: "przychodzi taki dzień,że zaglądasz na forum po raz ostatni":)

Gość gość
Ajron jest tu codziennie i sam o sobie pisze ze go tu nie ma spr&potw

Gość gość
A gdzie zniknął Zdzichu Kajdanowicz?

wszyscy wymienieni w temacie panowie ;) wyjechali do australii lapac wsciekle kangury. podobno jest to w ostatnich czasach bardzo oplacalne zajecie 😴

Gość gość
Cukier i JzB wracajcie !

Gość gość
Nie wroca. Obydwaj ****aja :(