Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UniaOświęcim

dojrzałe panie są w stanie związać się z młodszym chłopakiem?

Polecane posty

Gość UniaOświęcim

zastanawiam się czy młodzi chłopcy mają szanse u dorodnych starszych pań

Gość gość
Młodzi chłopcy powinni siedzieć w książkach. Większość ma już mamusie.

Gość a ja wiem że są w stanie
Na tym forum przewinęła się już niejedna 40+ będąca w związku z kilka, a nawet kilkanaście lat młodszym kochankiem

Gość aldona_51
Ja mam o ponad 20 lat młodszego kochanka, ale to żaden związek... tylko seks plus jakaś tam sympatia.

Gość elBanjo
Każdy ma szansę na miłość. I "nigdy nie mówcie nigdy" ;)

Gość gość
spełniasz jego zachcianki mowie o seksie?

Gość gość
obrzydliwe posuwać stare pr***no:x

Gość Mateo97

Miałem okazję próbować seksu z kobietami 40-50 letnimi i nie wydawały mi się wcale stare, a za to gorące i bezpruderyjne

Gość Gość

Moga czemu nie.Czy to sex tylko czy związek zależy od obojga czy miłość?? Pewnie i taka się zdarza

Dnia 31.03.2014 o 16:40, Gość UniaOświęcim napisał:

zastanawiam się czy młodzi chłopcy mają szanse u dorodnych starszych pań

Mają. Szanse na sex. Związek to już inna sprawa. Sam posuwałem starsze jak byłem na studiach.

Gość Ona
1 godzinę temu, Koczownik napisał:

Mają. Szanse na sex. Związek to już inna sprawa. Sam posuwałem starsze jak byłem na studiach.

Powiedz mi jedno.dlaczego młody chłopak wybiera starsza?? Co wami kieruje?? Podoba się wam taka kobieta?? Raz w życiu byłam z młodym tylko raz ale nie rozumiem dlaczego lubicie starsze.To tylko sex??

Dnia 9.09.2019 o 20:13, Gość Ona napisał:

Powiedz mi jedno.dlaczego młody chłopak wybiera starsza?? Co wami kieruje?? Podoba się wam taka kobieta?? Raz w życiu byłam z młodym tylko raz ale nie rozumiem dlaczego lubicie starsze.To tylko sex??

Mną kierowała obsesja odkąd zacząłem się masturbować. Już w podstawówce fantazjowałem o swoich nauczycielkach. Później w liceum, jak hormony buzowały, codziennie się masturbowałem myśląc o nauczycielkach. Zawsze miałem przeczucie, że ze starszą kobietą seks jest najlepszy. Poza tym wydaje mi się, że wchodzi też element zdobywania i wyzwania. Fantazjuje się o tym, czego mieć nie można lub jest wyzwaniem. Starsza kobieta generalnie uchodzi za najtrudniejszą zdobycz. Celowo użyłem słowa zdobycz, bo to kwestia pożądania. Wyrwać małolatę czy studentkę to żaden problem. Są chętne, otwarte na przygodę, a poza tym jest kontekst - imprezy, znajomi, studia. Ze starszymi już nie jest tak łatwo, bo gdzie poznać? Co powiedzieć? Jak uwieść? Młody może nic nie zrobić bo będzie się krępował, że wyjdzie na głupka. Natomiast starsza kobieta nie zrobi pierwsza kroku, bo może sądzić, że nie jest dla takiego młodego atrakcyjna seksualnie. Jednak jeśli dojdzie do skutki, to pójdą iskry..