Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozczulam się nad śpiewam piosenki dla dzieci synkowi

Polecane posty

Gość gość

jak puszczam piosenki dziecięce synkowi albo sama mu śpiewam np "puszek okruszek", "pieski małe dwa", "jedzie pociąg z daleka" to nie mogę się powstrzymać i często łzy mi lecą. Bo przypominam sobie jak ja byłam malutka i mama mi te piosenki śpiewałaa moja mama już nie żyje i teraz jak ja je śpiewam to ją sobią Ją przypominam..... Przepraszam, że to piszę, musiałam po prostu komuś to napisać a wstydzę się komuś z rodziny czy znajomych do tego przyznać...

Gość gość
A ja mimo ze moja mama zyje i ma sie dobrze tez czasem wzrusze sie spiewajac corce. Zwlaszcza gdy chodzi o ,,na wojtusia" czy ,,laleczka z saskiej porcelany":-) to ze sie wzruszasz tym bardziej ze przypominasz sobie mame to nic zlego, nie wstydz sie lez:-)

Gość gość
nie ma powodu do wstydu, wspominaj mamę, Twoja mama i babcia Twojego synka też jest przy Was gdy spiewasz mu piosenki :)

Gość gość
heh ja mam dokładnie to samo, myślałam,że to tylko ja ;-P ale to przecież nic złego, moja mama żyje i ma się dobrze, a ja i tak się rozczulam, i przypomina mi się dzieciństwo ;-) a zwłaszcza przy piosence Fasolek "Moja fantazja" ;-) sama nie wiem czemu.