Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cartmann

Jakie zwierzę sobie sprawić?

Polecane posty

Gość Cartmann

1) psa 2) kota 3) szczura

Gość gość
Jezeli psa- to obowiązek na kilkanaście lat. Spacerki, pilnowanie.Wychowywanie. Jeżeli kot- też kilkanascie lat obwiązku. Spacerki juz mniej istotne. Szczurek? no noże byc. Zamykamy w klatce ui też szkód nie narobi za duzo. Ja hoduję papugi i nie zamienię nigdy ich na inne zwierżątka

Gość RAMA Danny
weza to mile stworzonka, zwlaszcza jak umiesz grac na fujarce 🖐️

Gość Cartmann
Psa kiedyś miałem. Potem półdziki kot mnie odprowadzał do skrzyżowania. Szczury podobno są bystre i tanie w utrzymaniu

Ale skoro pyta o te zwierzęta, to chyba nie o to chodzi, żeby jak najszybciej się ich pozbyć. Małe zwierzęta żyją krótko i do tego łatwo nadepnąć. Lepsze większe.

Gość gość
kota, ale odradzam szare podwórkowe kocice. To koty nie do ułożenia . Najlepiej poszukaj jakiejś spokojnej rasy, a jak nie to polecam czarne kocice.

Gość Cartmann
31.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość - A dlaczego kocicę, a nie kota - samca? Samce wydają mi się bystrzejsze

Gość gość
Pasożyta sobie spraw do pary to nie będziesz taka samotna :D:D:D

Gość alladyn6543215678
żyrafe

Gość gość
Ja posiadam papugi. Super sprawują sie jako domowi pupile. Jest sporo zabawy przy obserwacji ich zachowania. Potrafią być naprawde śmieszne

Gość Cartmann
31.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość - Widziałem fajny film na YT. Facet chce pogłaskać popugę, a ona odsuwa głowę, patrzy się na niego bykiem i mówi: "Don't touch me" hehe

Też jestem za tym, żeby sprawić sobie psa lub kota. Są na pewno przyjemniejsze w kontaktach niż szczury, są inteligentne i bardzo potrafią odwzajemniać miłość. Poza tym mozna kupić dużo akcesoriów dla takich zwierząt i to w przystępnych cenach, np. tautaj: http://www.e-pazur.com/ . To tylko kilka moich argumentów za pasmi i kotami :)