Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadszedł czas

w tym tygodniu zamieszkam z facetem

Polecane posty

Gość nadszedł czas

:classic_cool: jakieś rady na nową drogę życia? :D

Gość gość
brudne skarpety na lewo, majty na prawo :classic_cool:

Gość nadszedł czas
ale moje czy jego :classic_cool:

Gość gość
będziesz męczona przez niego co noc ,az c****.pa sie zapali :)

Gość nadszedł czas
dobra, przylecę ze śmiechem :classic_cool: ok, gaśnica przy łóżku. coś jeszcze? :D

Gość gość
gumki zakupisz Ty czy to jego interes

Gość nadszedł czas
jego :classic_cool: ejjj ale wspólne mieszkanie to coś więcej niż seks, majty i skarpetki... nie? czy nie...? :classic_cool:

Gość gość
Ja bym się bała. Jak po ślubie to ok. tylko nie daj mu rządzić sobą.

Gość gość
ile was opłaty przyjdą za te gniazdko rozkoszy

Gość gość
ja w pierwszą noc nie schodziłbym z twojego ciała ,tak byśmy świętowali wspólne mieszkanie :)

Gość aka23
ja mieszkam już 10 lat z facetem. I trzeba ustalić najpierw jak dzielicie się obowiązkami domowymi, jak dzielicie opłaty. I trzeba pamiętać że i każdy ma swoje nawyki które trzeba tolerować, i nie czepiać się co chwilę np : brudne skarpetki czy podniesioną deskę klozetową. Ja sobie bardzo chwalę:)

Gość gość
:)

Gość Ona785698741
masochistka w morde jeża:D:D powodzenia i wspólczuję

Gość nadszedł czas
będzie dobrze :classic_cool:

Gość gość
i tak wróci do mamki

Gość aka23
czemu jej współczujesz? Dwoje kochających się ludzi którzy chcą być razem. Trzymać tylko kciuki żeby się udało. Ale oczywiście trzeba zasady ustalić i się ich trzymać. Ale z drugiej strony nie na sztywno. U nas jest czasem bardzo różnie. Czasem to on robi wszystko a ja sobie leżę a czasem ja muszę porobić w domu.I nie czepiać się ciągle o tym trzeba pamiętać

Gość nadszedł czas
kto wróci do mamki? :D ja czy on? bo oboje już dawno z mamkami nie mieszkamy

Gość gość
tu raczej ciężko dobrą radę uzyskasz. Aka ma jednak sporo racji. Rozmawiałem z nią na mejlu bardziej prywatnie i bardzo polecam. To mądra kobieta , dużo potrafi doradzić.

Gość gość
wynajmujecie czy wprowadzasz sie do niego?

Gość nadszedł czas
wynajmujemy

Gość gość
spedzajcie wspolnie duzo, na rozmowach, wspolnym ogladaniu filmow, cokolwiek lubicie. to bardzo zbliza i wyrabia sie taka dobra rutyne, ze dzielicie sie wszystkim, opowiadacie sobie o calym dniu, szukacie wspolnie rozwiazan dla jakis problemow... ja tak mam juz od kilkunastu lat i polecam :) na ostatnia czynnosc dnia zostawiam sobie gotowanie (sa to szybkie potrawy, nie jakies stanie przy garach, z reg. 20-30 minut, czasem on gotuje, ale wole ja) - jemy wspolnie kolacje i spedzamy reszta wieczoru siedzac razem, rozmawiajac, sluchajac muzyki, pijac winko, sluchajac spiewu ptakow, potem razem idziemy spac, razem (z reguly) wstajemy, pijemy kawe, jemy sniadanie, potem kazdy do pracy, po pracy zalatwianie jakis swoich rzeczy, a wieczorem - jak wyzej :)

Gość nadszedł czas
gość 2014-03-31 17:20:09 to piękne, co napisałaś, tak właśnie wyobrażam sobie wspólne mieszkanie :)

Gość gość
i popieram aka23 - nie czepiac sie :) zyj wg. zasady 'nie rob drugiemu, co tobie nie mile' kazdy ma jakies swoje to i owo, co drugiej osobie moze przyszkadzac, z czym druga osoba moze sie nie zgadzac. dlatego traktuj jego, tak jak ty chcialabys byc traktowana. i w druga strone oczywiscie tak samo.

Gość aka23
bo wspólne mieszkanie tak powinno wyglądać. To nie współlokator z którym mijasz się w drzwiach. Dwie osoby powinny na to pracować. On się nie domyśli jak ty mu nie powiesz że tego wieczor****cesz robić coś innego:) Nie można też wymagać żeby spędzał z tobą każdą sekundę po przyjściu z pracy. Tego nauczyłam się w dość nieprzyjemny sposób ale na samym początku. Jeśli chodzi o sex to nie jest coś takiego że jak się już mieszka razem musi być codziennie. Wiadomo na początku tak jest ale później nie zawsze. To nie jest powód do złości w żadnym razie

Gość gość
nadszedl czas :) jezeli tak sobie wyobrazasz wspolne zycie z facetem i mam nadzieje, ze on sie z tym zgadza, to super i bedzie wam milo razem zyc :) nieraz pary sa takie oddzielone od siebie, ze faktycznie wydaje sie, ze laczy ich chyba tylko seks. a to nie jest zbyt mocne lacze, bo seks to mozna miec z kazdym i szybko sie nudzi. a w zwiazku musi byc tez przyjazn. idealnie, gdy partnerzy sa dla siebie najlepszymi przyjaciolmi, maja porozumienie dusz i czuja sie ze soba komfortowo. nieraz sie slyszy, ze para mieszka razem, a wieczoram on na swoim kompie, ona na swoim, w innych pokojach. jak wpollokatorzy.

Gość aka23
pewnie że nie trzeba mu prać ani sprzątać ale mieszka się razem i jednak dobrze jest pomóc tej drugiej osobie. Ona też musi pomagać tobie.

Gość nadszedł czas
gościu od słuchania razem śpiewu ptaków :p - mój facet też tak sobie wyobraża wspólne życie, dokładnie tak, dlatego wierzę, że nam się uda :)

Gość aka23
a jak nie razem to na zmianę. To samo w kuchni. Raz ty raz on. Ustalcie to już teraz

Gość gość
Nie rob tego :( , to nie jest dobry pomysł :(