Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drżenie mięśni

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, długo czas nic nie ćwiczyłam. Od 2 miesięcy ćwiczę pilates i jest fajnie, jestem zadowolona z efektów. Jednak jedno co mi doskwiera to to, że drżą mi mięśnie brzucha. Nie jest to stałe, raczej takie napady trwajace różne, chwile, po kilka minut. Raz dziennie a bywa, że kilkanaście. Biorę magnez, potas ale ten brzuch szaleje. Bywa to dość drażniące jak tak czuje jak mi się coś wewnętrznie trzęsie. W pilatesie mięsnie br**** są qażne, czy mozliwe, że ja mam je tak słabe, niewytrenowane,że jak rozruszałam je to teraz potrzeba czasu by doszły do siebie? Może miał ktoś podobnie i sobie z tym poradził. Zaznaczam, że póki nie cwiczyłam to nie miałam takiego problemu.

Gość gość
nie wiem dlaczego wykropkowało mi brzucha ?

Gość gość
Ja jak zaczęłam ćwiczyć to miałam podobnie, z tym, że mi drżały niemal wszystkie mieśnie w ciele. A jak telepał mi brzuch to niekiedy miałam wrażenie, że to serce, chociaż nie kołatało ale tak jakby to promieniowało, że czułam trzęsienie wszęzdzie. A to był brzuch. Ja byłam z tym u lekarza to kazał brać magnez ( mialam niedobór), i z czasem, gdzieś po po miesiącach regularnego branie magnezu, poprawilo się do sporadycznego drżenia.