Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj partner sie smieje ze zrobilam sobie taka fryzure jak jego byla zona

Polecane posty

Gość gość

mialam wlosy brazowe, zrobilam sobie pasemka blond na tych moich wlosach, scielam 5 cm, zrobilam grzywke, a on wzbuchnal smiechem gdz weszlam do domu, ze wygladam jak jego byla zona ze miala taka fryzure!! a mi smutno, smial sie... a ja zanim przyszlam do domu czulam sie taka ladna wiadomo jak to po wyjsciu od fryzjerki. az sie boje jak wroci znow sie bedzie nabijal.

Gość gość
A co z wlosami na kroczu?

Gość gość
między innymi dlatego też nigdy bym się nie brała za rozwodnika :o

Gość gość
Niektóre nie mają wyboru. Trzeba realnie oceniać swoje możliwości. Widać autorka była za "słaba" na faceta bez takowego bagażu.

Gość gość z Warszawy
Has hahaha "za słaba", dobre. Jad dosięgnął także partnerki rozwodników. Kafeteria nie przestaje mnie zaskakiwać:o

Gość ringman
Jeśli ten partner posiada jeszcze dziecko z byłą żoną to już faktycznie będzie trąciło desperacją.

Gość gość
Związanie się z kimś po rozwodzie z dzieckiem to według was desperacja? :D

Gość gość
ja bym się zaraz przefarbowała

Gość gość
ja jest taki mądry w gębie to powiedz mu że ma tak małego pyrdka w spodniach i ci nie dogadza :)moj facet jak probuje sie nabijac ze mnie to zaraz go gasze jakims tekstem zwiazanym z seksme jego przyrodzeniem od razu milutki sie staje, jak on cie tak traktuje to ty tym samym odplac i juz

Gość gość
Mnie to na szczęście nigdy nie spotka bo jego ex ciągle farbuje sie na tleniony blond, a ja wole brązy i rudosci:-) ale na twoim miejscu od razu bym sie przefarbowala.

Gość gość
to mu powiedz, ze to smieszny zbieg okolicznosci, bo jemu z kolei robia sie zakola jak Twojemu bylemu :P moj mi zawsze mowil, ze fajnie by mi bylo w takim bobie i wyrazistym rudym... To tak zrobilam, rzeczywiscie nienajgorzej wyszlo. A pozniej podczas ogladania filmu z Mila Jovovich (nie jestem pewna jak to sie pisze) wlasnie w takiej fryzurze przyznal sie, ze to jego ideal kobiety :D

Gość Izkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oj autorko olej to, to pierdoła któa nie warto zaprzatac sobie głowy ;) dalej czuj sie ładna :)