Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozbyć sie żadu

Polecane posty

Gość gość
Myślę że to nie jest dobry pomysł. Ludzie którzy nadają się na polityków powinni się starać nimi zostać. A Ci którzy są politykami troszczyć się o dobro tych nad którymi mają władzę.

Gość gość
no ok ale czemu maja rządzić poloniści no ludzie powaliło wszystkich ! ekonomia studenci prawa powiny być wymagane studia prawnicze by można było zostać premierem !!!! dosć już mam tego bajzlu czemu maja żadzić tym państwem nie udolni ludzie energia wcale droga niemusi być może grosze kosztowac wystarczy dac szanse ludziom i skończyć z mafiami paliwowymi gazowymi . w ziem,i we wnętrzu drzemie tyle energi że na tysiąc lad by miał cały świat ! no chyba żeby eksplatował jak porąbany to mysle że w 100 by sie uwinął . Czemu ja mam płacić takie kolosalne pieniadze za wszystko skoro to nie musi byc drogie i bujda eko powinna to popierać to nie ! DOSC Z GMO CHCE SOBIE MÓC ZE 3 RAZY W TYGODNIU KOTLETA ZJEŚĆ ! I BEZ STUDIÓW BO NIE KAZDY BĘDZIE GENIUSZEM CZASEM NAWET PRZEZ NAUCZYCIELI

Gość gość
prezydenci i cała banda polityków oligarchów szejków itp oni tylko zacofuja rozwój postepu . sa ludzie którzy maja łep na karku ale maja serio łep na karku trzeba im dac nadzieje szanse wtedy cos sie zmieni ez zmian to sie dupa zmieni