Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stosunek przerywny, 4 dzień cyklu, 16 lat :C

Polecane posty

Gość gość

No więc... 20 marca ( 4 dzień cyklu) uprawiałam stosunek przerywany z moim chłopakiem. Wytrysk był po około 2-7 minutach po wyjęciu członka z pochwy. Mam nieregularne cykle, ale od dwóch miesięcy miesiączke dostaje co 24 dni. Teraz obecnie jest 15 dzień cyklu, jednak nie zauważyłam u siebie szczególnych znaków owulacji. Śluz był, rozciągliwy do 2cm, ale było go bardzo mało. Od stosunku minęło 11 dni a ja wmawiam sobie już objawy.. Najgorsze jest to że mam 16 lat i gdybym mogła cofnęła bym czas. Z chłopakiem ustaliliśmy że już nigdy tego nie zrobimy w taki sposób. Jest możliwość zajścia w ciąże?

Gość gość
niby jest, ale ja bym się nie stresowała. Przemyślcie kwestie antykoncepcji tak porządnie, wybierz się do ginekologa, albo odłóż współżycie na czas, kiedy już będziesz dojrzalsza a wizja ciąży i rodzicielstwa nie będzie tak przerażająca.

Gość gość
Dni płodne lepiej wyznaczac sobie na bieząco np testerem płodności na ślinę. Poznasz wtedy lepiej swoje ciałoCiąży bym tak nie obstawiała.

Gość dotka78
Generalnie zawsze istnieje ryzyko zajścia w ciążę podczas stosunku przerywanego, następnym razem w takiej sytuacji pamiętaj o pigułce po ;)

Gość gość
Zainwestujcie w jakąś antykoncepcje (np. prezerwatywy) , jeśli masz nieregularne cykle to owulacja może przyjść w każdej chwili a później już tylko dwie kreseczki na teście... 11 dni po stosunku nie będziesz miała jeszcze objawów więc to pewnie przez strach.