Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26latkaaa

Jakie kobiety dziewczyny wam się podobaja!? Delikatne czy wręcz przeciwnie?

Polecane posty

Gość 26latkaaa

Hej! Jestem młodą kobietą i myślę o tym, by jak najdłużej podobać się facetom, bo sprawia mi to przyjemność. Napiszcie drodzy koledzy jakie dziewczyny/kobiety zwracają waszą uwagę? Za jakimi się oglądniecie a za jakimi nie? Co was odstrasza? Pytam o wygląd bo to on decyduję, czy ktoś się nami zainteresuję. Napiszcie dokładnie co lubicie w ubraniu, makijazu itp. Interesuje mnie to :) Dla mnie najabardziej atrakcyjna kobieta to wysoka brunetka z prostymi badz kreconymi dlugimi włosami, na obcasach, rurki, ciemna góra i czerwona szminka :)

Gość gość
blondynka w kozakach,w spódnicy do kolan

Gość upwake
zadbane piersi i pupa

Gość 26latkaaa
zadbana pupa? w sensie cwiczen? :) i dpeilacji rozumiem czy chodzi o to ze wyeksponowana w ubraniu?

Gość upwake
jak dobrze odstaje w sexy bieliznie, a w sexie miło obija się

Gość 26latkaaa
rozumiem, a ubior? wlosy makijaz? kolory?

Gość upwake
przetarte jeansy, szpilka, bokserka, okulary

Gość upwake
a pod skryte ponczochy do swietnej biielizny

Gość 26latkaaa
dzieki a ktos inny cos tez napisze?:)

Gość upwake
a Ty co nosisz?

Gość gość
sexi nogiszpilki i cieniutkie rajstopki:)

Gość 26latkaaa
roznie najlepiej sie czuje w obcislych jeansach ramoneska i albo szpilki (rzadko) albo trampki ;) czasem sukienki ale to bardziej na impreze ;-)

Gość gość
mi podobają się kobiety z którymi uprawiam seks

Gość gość
każdy ma inny gust:p

Gość upwake
fajnie,a bielizna?

Gość 26latkaaa
lubie czarna koronkowa albo ciemno czerwona ponczochy same badz z pasem, mam duzy biust wiec wyglada oki ;)

Gość upwake
a ile wzrostu

Gość 26latkaaa
175

Gość upwake
a waga?

Gość gość
63

Gość 26latkaa
no chłopaki mówcie jakie dziewczyny was krecą :)

Gość gość
takie które dają

Gość 26latkaa
hahahah widze ze tu bylejakosc :)

Gość upwake
:)

Gość 26latkaaa
super rozmowa:) up

Gość gość
Jeśli jesteś zgrabna i masz piękne nogi powinnaś to pokazać. Biust nas przyciąga i więc uwydatnij go :) Nosisz pończochy to wielkie uznanie dla Ciebie my to uwielbiamy. Buty na obcasie :) brawo ! Kobieta wygląda w nich jak " Wampirzyca" oj już nie mogę :)

Gość gość
To zależy... czy chcesz się podobać konkretnemu mężczyźnie, czy żeby się za Tobą oglądano na ulicy. Podobnie i ja oglądam się za osobami ubierającymi się podobnie, jak napisał poprzednik - szpile, obcisłe spodnie. Albo getry bez spódniczki, wielki dekolt. Nawet czasem miło popatrzeć na fragmenty ciała (bo jako całość to z reguły "nie gra"), ale to, co mi z reguły do głowy przychodzi, to coś takiego "ciekawe, czy daje za kase?", "ciekawe, czy zarabia na tym?", "ciekawe, czy miała 20 czy 100 facetów?", "ciekawe, czy ktoś ją zechce na stałe", "musi być bardzo łatwa, bardzo głupia i zdecydowanie nie ma gustu", "ta to chyba lubi, jak faceci ją traktują jak kawał mięsa, widocznie nie ma nic lepszego do zaoferowania niż te poślady". Takie skojarzenia chciałabyś budzić?

Mi się podobają takie z którymi nie jest nudno. Inteligentne, z temperamentem, potrafiące cieszyć się życiem (w tym także seksem). Szczegóły stroju to chyba rzecz drugorzędna, ale powinno być kobieco i zmysłowo. Takie rzeczy jak kolczyki w twarzy czy duże krzykliwe tatuaże działają na mnie raczej odstraszająco.

Gość gość
A mi delikatne, kobiece, RUDE!!! ;-) - takie umiejące podkreślić sylwetkę, ale nigdy nie wulgarne (obcisłe getry - tak, ale do długiej tuniki, krótka spódniczka - tak, ale zakrywajaca majtki i wtedy bez dekoltu, ogromny dekolt tylko na wieczór). Lubie bardzo długie włosy. Strój - zielony, może być z czarnym, ale nigdy cały czarny (tak ubiera się większość - na czarno albo co gorsza, na różowo). Lubiąca sukienki. Obcasy - tak, ale nie 12cm szpile. Wyglądają wulgarnie, a większość nie umie w nich chodzić i wyglądają jak kulejące koczkodany z wypiętym tyłkiem.

Gość 26latkaaa
Dzięki Nie chodzi mi o efekt d***** na ulicy, tylko o atrakcyjność. Ubierając sie w trampki rurki i t-shirt/top zwróce uwagę rówieśników, a ja lubię mężczyzn po 30 eleganckich, inteligentnych, którzy mam wrażenie wolą szpilki i spodniczki. Mam duzy biust, ale nie eksponuję go bardzo, bo wtedy denerwują mnie spojrzenia kobiet i bab. Jak założe bluzkę na ramiaczkach to jest sensacja, a jak załozy taka bluzkę dziewczyna z 75a/b to już nie jest wulgarna - to jest nie fair. Lubie krótkie spsodniczki ale raczej tylko z grubszymi rajtkami/ponczochami. Obcasy lubie ale przy moim wzroscie 175 jak nie mam wysokie chlopaka to wole chodzic na plaskich ;) a makijaże, fryzury jakie lubicie?