Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie30

bez seksu

Polecane posty

Gość prawie30

Za kilka m-cy skończę 30 lat. Jak dotąd nigdy nie miałem dziewczyny ani nie uprawiałem seksu, nie całowałem się. Może to dziwne, ale nie myślałem o tym, żeby być z kimś w związku. Czuję się tylko dziwnie z tym, że nie wiem, jak smakuje seks. Co myślicie o takich osobach jak ja? P.S. Możecie pisać, co myślicie. Nie obrażę się.

Gość prawie30
nie wiem, czy ok. Ja uważam, że to nienaturalne i trochę nienormalne, żeby w moim wieku nie wiedzieć co to seks. Tak jak pisałem: dziwnie się z tym czuję.

Gość doktor socjologi
generalnie ja się cieszę że nie uprawiasz seksu, bo ja wtedy mam więcej "roboty", o to chodzi żebyś siedział przed kompem i walił niemca, a ja żebym bez problemu zaliczał, na jedego prawiczka przypada jeden ogier który dmucha jego przyszłą lalę, tak to już jest...

Gość prawie30
mi nie chodzi o "zaliczanie", tylko o Waszą opinię na ten temat: czy abstynencja seksualna aż do 30. jest normalna?

Gość doktor socjologi
Jan Paweł II wytrzymał do końca życia a wszyscy uważają go za normalnego, wręcz podziwiają, pzdr.

Gość doktor socjologi
to przykre że próbujesz dopasować się do wzorca "normalny", bo nie akceptujesz siebie, bądź sobą tylko daj tez pożyć innnym

Gość prawie30
ale ja chcę być sobą, ale chcę też poznać, co to seks. To chyba nie jest dziwne.

Gość doktor socjologi
to jest normalne że chcesz seksić, ale nienormalne jest to że się zastanawiasz czy jesteś normalny, maskujesz się albo się nie akceptujesz

Gość gość
dla mnie dziwniejsze jest to,że się nie całowałeś ani nie byłeś w żadnym związku... co myślę o takich osobach? nie znam Cię, ale byłabym skłonna stwierdzić, że pewnie masz problemy z nawiązywaniem relacji międzyludzkich, jesteś zamknięty w sobie i nietowarzyski...

Gość gość
Jedni zaczynają wcześniej inni później. W czym problem? Widocznie nie spotkałeś odpowiedniej partnerki.

Gość gość
jan paweł 2 NIE BYŁ PRAWICZKIEM

Gość prawie30
dla mnie dziwniejsze jest to,że się nie całowałeś ani nie byłeś w żadnym związku... co myślę o takich osobach? nie znam Cię, ale byłabym skłonna stwierdzić, że pewnie masz problemy z nawiązywaniem relacji międzyludzkich, jesteś zamknięty w sobie i nietowarzyski... a jak byś reagowała na to, gdybyś dowiedziała się, że w tym wieku jestem jeszcze prawiczkiem?

Gość prawie30
up

Gość gość
przecież na pierwszej randce nie chwalisz się swoimi seksualnymi osiągami, więc generalnie wydaje mi się,że problem tkwi głębiej - skoro się nie całowałeś to nie nawiązałeś nawet tego najmniejszego kontaktu a to sugerowałoby raczej problemy z charakterem itp niż sam fakt bycia prawiczkiem. Jest wiele młodych dziewic, które nie zwróciłyby na to uwagi, nawet na kafe często są tematy w stylu "mam 28 lat i wciąż dziewica"...

Gość prawie30
na problemy z charakterem... co masz na myśli?

Gość gość
no tak jak pisałam - może jesteś zbyt mało towarzyski, zamknięty w sobie, izolujesz się od grupy, masz problemy z nawiązywaniem relacji czy nawet swobodnej rozmowy - nie twierdzę,że tak jest tylko takie rzeczy mogą powodować,że 30-letni facet nigdy się nie całował. A czy chodziłeś na randki?

Gość gość
Zadałeś sobie pytanie dlaczego tak jest?

Synu, kogo obchodzi że walisz kapucyna po kątach? Nie masz nic innego do roboty tylko zawracać d**ę porządnym ludziom na kafe?

Gość prawie30
nie, nie chodziłem na randki. Nie umawiałem się w ogóle z dziewczynami prywatnie. co do pocałunku to nie zgadzam się z tym, że to najmniejsza forma relacji. Dla mnie to jest coś bardzo intymnego. Nie wyobrażam sobie pocałować kogoś, kogo dobrze nie znam.

Gość prawie30
wielokrotnie zadawałem sobie pytanie, dlaczego tak jest, ale nie potrafię znaleźć odpowiedzi.

Gość doktor socjologi
jeśli boisz sie dziewczyn spróbuj z chłopakami, seks to seks

Gość gość
Niektórzy muszą się zakochać. Byłeś zakochany?

Gość powiem ci tak
Też mam w tym roku 30, ale ja chociaż próbowałem i o zgrozo nawet się całowałem!! :D Do rzeczy, mam kilku znajomych takich jak ty i zasadniczo to jest tylko i wyłącznie kwestia charakteru, niestety złego. Częśc z tych "czystych" kolesi to zwykłe ch**e myślące tylko o sobie- kto takiego zechce? Część jest strasznie dziecinna jeszcz, sam taki byłem tak gdzieś do 28 roku życia, więc dziewczyny nie miałem proste. Często do całości dochodzi bycie introwertykiem i troche takim burakiem jeśli chodzi o życie towarzyskie. To że na imprezie np ktoś nie lubie się odzywać to ok, ale jednak czasem wypadało by gębę otworzyć ot tak ze zwykłego dobrego wychowania i czasem coś po prostu powiedzieć. A tak swoją drogą - to prawiczka często da się rozpoznać na pierwszy rzut oka, a dziewczynę po tym jak się wypowiada na temat związków i facetów - wystarczy trochę obserwacji ;)

Gość prawie30
nie byłem zakochany co do imprez, to powiem, że nie chodzę na imprezy, jestem typem introwertyka, więc to pewnie wiele tłumaczy. Ale np uwielbiam spacery. Nie tylko po lesie, ale np po sklepach.

Gość Taki_jeden_964
prawie30 dowiedziałeś się już ?

Gość prawie30
napisałeś, że prawiczka można często poznać po wyglądzie. Jaki to wygląd? Co do związków, to ja nawet nie myślałem nigdy o tym, żeby być z kimś w związku.