Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uparta babka

muszę schudnąć

Polecane posty

Gość uparta babka

Mam45+ na 40 urodziny męża urodziłam córeczkę a na swoje 40 urodziny urodziłam też córeczkę,Przybyło mi trochę ciałka i tak walczę z tym tłuszczem od 6 lat,Mam wzloty i upadki ale ciągle wieżę że schudnę,Od jutra rozpoczynam dietę norweską i proszę o wsparci psychiczne jakieś mobilizujące słowo to mi da kopa żebym wytrwała do końca,napiszę o postępach,

Gość gość
Wierzę, że dasz radę i trzyma kciuki! Nie polecam jednak diety norweskiej. Dobra dieta, to taka na całe życie. Polcam zasadę 4 posiłki dziennie co np 4 godziny, do południa owoce, raz za czas coś słodkiego (np gorzka czekolada- zdrowa), bo zwariujesz. Na kolacje białko, na obiad cos zdrowego, obowiazkowo duze śniadanie. Musisz jednak wiedzieć, że to dieta NA STAŁE!!!! Na początek ćwicz 2 razy w tygodniu, chodź na spacery. I zachowaj WSZYSTKIE nawyki z diety gdy schudniesz. Powodzenia!!!!!!!!!

Gość gość
Też nie polecam diety norweskiej. Poczytaj o diecie warzywno-owocowej, bo ona pozwala schudnąć i oczyszcza. Powodzenia.

Gość gość
Powodzenia i samozaparcia zycze:-) Tez jestem mamuska po 40 :-) l tez jestem na diecie mz i schudlam przez 3 miesiace 13 kg :-) Jak sie chce to sie da :-)

Gość gość
kolejny pasztet!!! re jak świnia,żre jak wieprz