Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale patologiczny chrzest

Polecane posty

Gość gość

nie mam pytań.... sorry, że to piszę, zaraz napiszecie że wpieprzam się w nieswoje życie ale po prostu.... moja szwagierka z mężem urządzili taki chrzest 2 miesięcznemu synkowi: chrzest o godzinie 18, potem mały poczęstunek w domu, dziecko kąpiel i spać o od około 19.30 wjechała wódka na stół, około 22 większość osób już była totalnie pijana łącznie z rodzicami dziecka, wg mnie to przesada.. chrzest tylko pretekstem do popijawy

Gość gość
uhm, urzekła nas twoja historia

Gość gość
jakie autorka zostawiła dziecko pijakom, bo nie kapuję ?

Gościu 21:53 ---- Autorka pisze że wszyscy nawaleni w cztery d**y wraz z rodzicami.To ja sie pytam - Czemu biedne dziecko nie zabrała ze sobą :D :P ?

Gość gość
To szybko sie wyrobili jak msza na 18 a o 19.30 juz bylo po kapieli i maly spal:o

Gość ex_debill_konkubina
nie piliśmy na chrzcinach naszych dzieci, ale temu co piszesz to daleko do tego co się działo na syna chrzcinach;)

Gość gość
Bo by ja uyebali z pijusami sie nie wygra :(

Gość gość
W mojej parafii o 18.00 to chrzcza dzieci ,ktorych rodzice zyja bez slubu,albo panien!

Gość gość
Oooo, to o 18 można przyjść pooglądać grzeszników i grzesznice? Na stos!

Gość gość
No cóż... ani na chrzcie mojego syna ani na roczku nie było a ni kropli alkocholu.... I na żadnych jego urodzinach w przyszłości nie będzie (puki nie dorośnie i nie będzie świętował po swojemu, wtedy jego wola). Ja wychodzę osobiście z założenia że jeśli obchodzimy święto dziecka to należy się skupić na dziecku a nie na procentach. Rzecz jasna to moje zdanie a inni niech robią co im pasuje. Tak czy inaczej co do opisanej sytuacji... Skoro rodzice pijani... To kto zajmował się dzieckiem? Pijana matka czy był ktoś trzeźwy w pogotowiu?

Gość gość
autorce pewnie chodziło o to, że rodzice chrzczonego dziecka byli pijani,

Gość gość
22:29, ani alkocholu ani słownika puki co :D Ale fajnie, że tak traktujesz święta dziecka :)

Gość gość
a od kiedy to "póki co" pisze się przez "u" ?

symboliczna lampka wina na relaks nie jest zbrodnią, ale aby sie nażłopać jak na Woodstock na przyjęciu dziecka ( jakimkolwiek) to frajerstwo prostackie

Gość gość
patologia to by byla jakby totalnie pijani byli wszyscy, lacznie z dzieckiem :P wg mnie wieksza patologia jest fakt, ze 2msczne dziecko nie jest karmione piersia(skoro matka pila, to wnioskuje, ze nie karmi)! Niech sobie chleja, ale za to mm powinni im dziecko odebrac, musowo!

Gość wifigdańsk
zgadzam się z ostatnim postem,znaczy z 2014-03-31 22:55:31 :)

Gość gość
jak dobrze, ze sie ze mna zgadzacie :P Dziecko na mm, rodzice dziecka zyja w konkubinacie (skoro chrzczone o 18, a nie po bozemu w niedziele o 12 na sumie), zaloze sie ze szwagierka autorki nie rodzila naturalnie, albo co gorsze-rodzila ze znieczuleniem! Tak wiec okazuje sie, ze to ich picie to najmniejsze zlo :P

Gość gość
za mm to nie, ale za to, że mama zrezygnowała z karmienia piersią żeby chlać przy dziecku to powinni odebrać, a zresztą wnioskuję że to konkubinat skoro chrzest był o 18 to pewnie bez mszy, bo konkubinaty nigdy nie mają chrztu na mszy, a każdy konkubinat to patologia co ten temat potwierdza :P

Gość wifigdańsk
co za przestępcy ci rodzice powinna ich policja aresztowac:)

Gość gość
tak śmiechłam że aż zgniłam xD ale beka

Gość gość
A babcia dziecka ubiera moherowy beret z antenka...

Gość wifigdańsk
chyba trzeba bedzie zejsc do podziemia bo z tego wynika ze samotne matki to tez patologia:)

Gość gość
ech, a czego innego sie spodziewac po konkubinacie... Tylko chlanie, cesarka na zyczenie i mm. A samotne macierzynstwo?? Toz to juz chyba tylko konkubinat gorszy :P przyznaj sie o ktorej dziecko chrzcilas? :D

Gość ex_debill_konkubina
hmmm a o 10 15?;)

Gość gość
to ja autorka - tak moje drogie macie rację - szwagierka miała cc, karmi mlekiem modyfikowanym i chrzest był bez mszy